• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – PAR is bang dat het voorstel van Frente Sivil niet zal worden goedgekeurd door de parlementsleden. “Hun politieke daden en doelen zijn om het kabinet onder alle omstandigheden te steunen.” Wanneer de motie toch op tafel komt in het parlement, is PAR zeker van plan deze te steunen.

PAR heeft zelf al meerdere pogingen gedaan om de integriteit van de ministers aan de kaak te stellen. “Vanaf 10-10-10 zijn we bezig met een kruistocht om het proces rond de screening en integriteit van de nieuwe regering in twijfel te trekken”, laat PAR leider Emily de Jongh-Elhage weten. “Er waren verschillende openbare vergaderingen aangevraagd, moties en ordevoorstellen ingediend en vragen gesteld. De realiteit is helaas dat alle moties en voorstellen zijn verworpen door de meerderheid die de coalitie vormt: geen enkele vraag over dit onderwerp is behandeld.”

Goodwill
De oppositiepartij is wel blij met de komst van de protestgroepen. “We zijn heel blij dat Frente Sivil de signalen heeft opgepakt en de bezorgdheid steeds meer gaat leven in onze gemeenschap.” Gezien alle verworpen voorstellen, is de PAR van mening dat het verzoek van Frente Sivil om de motie te presenteren, afhankelijk is van de ‘goodwill’ van de parlementsleden. Dezelfde leden die de huidige coalitie ondersteunen. “Onze acht leden wachten op het moment dat de motie op tafel komt in het parlement om deze te steunen!”

6 reacties op “PAR wil motie Frente Sivil steunen”

 1. @ Juny. Randy is heel erg in de war, maar Capriles zit vol.

 2. @Randy, Wat is democratie volgens jou dan?

 3. Haha Emily bo mascarada a kai awor bo sostene e moshon di frente civil ta bo mes hendenan pa hasi bo trabow sushi bosnan no tin respet pa democracia y pa frente sigi hasi e trabow shushi pa partido Par ta payback time pero pueblo tin bosnana door.

 4. Indienen die motie. Mijn steun hebben jullie.
  Frente Sivil jullie moeten wel de mogelijkheid creeren zodat Curacaoenaars in nederland jullie ook kunnen steunen.

 5. Dan moet de motie van de PNP of FOL komen. Zie je het al gebeuren?

 6. De motie indien aub. Dan zien we meteen wie wel en wie niet voor zijn..

  Dan kan niemand later zeggen.. Ich habe es nicht gewusst.