• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Nu het contract met beheerder Breezes verloopt, zal het management van Princess Beach & Casino een hotelonderneming gaan aantrekken die haar visie deelt. Dat heeft de eigenaar, Alfredo Löwenstein, aan minister Nasser El Hakim gemeld. Princess Beach Resort zal acht miljoen dollar gaan investeren.

De aanzienlijke investering moet het resort transformeren in een ‘all inclusive superior’ viersterrenhotel. Löwenstein zei verder dat op dit moment vijf internationaal gerenommeerde hotelondernemingen interesse hebben getoond in het overnemen van het beheer van het resort.

Visie
De komende weken zal elk van hen een voorstel doen aan de eigenaren van Princess Beach, waarna de eigenaren een besluit zullen nemen met welk bedrijf zij hun visie verder ontwikkelen. Eind juni loopt het contract met de huidige beheerder Superclubs Breezes af.

Investering
Tijdens de vergadering bespraken de minister en Löwenstein de meerwaarde van deze investering voor de bevolking van Curaçao. “Op dit moment vissen de verschillende hotels in hetzelfde water naar toeristen. Met de upgrade naar een ‘all inclusive’ superior resort, zal Princess Beach ook toeristen met meer draagkracht aantrekken, wat onder meer zal leiden tot meer inkomsten voor lokale toeristische ondernemingen”, aldus Hakim.

2 reacties op “‘Princess Beach wordt viersterrenhotel’”

 1. Wederom een domme beslissing. Er zijn nu eenmaal meer toeristen met een lager inkomen dan toeristen met een hoger inkomen.
  De toeristen met een lager inkomen, die veelal wel bereid zijn om flink geld uit te geven tijdens hun vakantie (alleen niet aan accomodatie), worden op deze manier geweerd.
  Dit eiland kent al genoeg luxe hotels en het gros daarvan heeft een bezettingsgraad om te huilen.
  De hotels met een goede bezettingsgraad richten zich duidelijk op het wat lagere segment.

 2. Wat heeft Hakim hier mee te maken? Moet hij weer wat op zijn offshore account gestort hebben?