• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De politie heeft gisteren 22 illegalen aangehouden in de wijk Wishi en bij Berg Altena. Bij een huis in Wishi werden vier personen aangehouden en bij Berg Altena werden 48 mensen gecontroleerd. Van de 48 personen werden achttien mensen aangehouden.

 
Het gaat om tien vrouwen en acht mannen, waarvan twee Venezolaanse mannen, drie vrouwen uit de Dominicaanse Republiek, twee mannen en zes vrouwen uit Jamaica, een man uit Colombia en een vrouw uit Ecuador. De politie roept iedereen boven de twaalf jaar op om een identiteitsbewijs bij zich te dragen, in het kader van de Landsverordening Identificatieplicht.

4 reacties op “22 Illegalen opgepakt”

 1. Ik raad iedereen trouwens aan om te anticiperen op de verhuizing van Kranshi later dit jaar.
  De huur is opgezegd, en er is nog geen nieuw onderkomen. Als tegen die tijd je sedula of paspoort aan vernieuwing toe is dan voorspel ik je nu grote problemen.

 2. Ik snap niet dat we niets van Asjes horen.. uitzetten van illegalen is toch racistisch??

 3. Zitten er nog trieste gevallen tussen zoals Mauro destijds in NL? Als Asjes met het parlement de wijken ingaat kan hij misschien eens kijken of er nog schrijnende gevallen tussen zitten. Niet alleen maar mensen helpen die uit NL worden uitgezet, maar ook even dicht bij huis blijven.

 4. is zeer goed altijd ID te hebben.

  maar de immigratiedienst mag wel wat sneller hoor 7 tot 9 maand wachten op vergunning en dan bijna alweer een nieuwe aanvraag moeten indienen.