• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Een achttienjarige vrouw is gistermiddag in de buurt van de Piscaderabaai mishandeld door een andere vrouw van 24 jaar. Het slachtoffer liep verwondingen op aan haar ogen, gezicht en kin en moest hiervoor worden behandeld in de polikliniek.

 
Het slachtoffer stond na schooltijd samen met een schoolvriend  in de Prinsenstraat in Punda. Daar werd zij door de 24-jarige vrouw gevraagd mee te komen naar een steeg waar de ex-vriend van het slachtoffer zou wachten om ergens opheldering over te vragen. De vrouw weigerde mee te komen, maar toen haar mobiele telefoon werd afgepakt, stemde ze in.

Steeg
In de steeg trof ze niet haar ex-vriend aan, maar een geparkeerde auto met een vrouw en kind op de achterbank. Het slachtoffer zou haar telefoon terug krijgen als ze in zou stappen. De vrouw stapte in en werd meegenomen in de richting van de Piscaderabaai.

Schaar
De verdachte pakte een schaar waarmee ze het haar van het slachtoffer afknipte. Ook kreeg de vrouw vuistslagen tegen haar hoofd. Vervolgens werd ze uit de auto gehaald, in het water gegooid en daar achtergelaten. De vrouw is in het ziekenhuis aan haar verwondingen behandeld.

6 reacties op “Vrouw mishandeld bij Piscaderabaai”

 1. Zulke vallen zijn levensgevaarlijk!!!!!
  heb ik meegemaakt!!!!

 2. Is die verdachte een mens of gewoon een een of ander gestoord beest? Kan je tot nog een lager nivo zakken? Oh, ja, iemand doodschieten, wat dat gebeurt inmiddels ook al. In wat voor tijd leven wij??

 3. Capriles patient laat je niet zomaar los rondlopen

 4. Die foto zorgt weer voor heerlijke vooroordelen….

 5. Dushi hende sua!

 6. whahaha lol haar wraak zal zoet zijn !!