• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Een tweede marinier is overleden door een verkeersongeluk op Aruba afgelopen vrijdag. De man overleed gistermiddag aan zijn verwondingen. Dat bevestigt Vanessa Strijbosch, woordvoerder van de Koninklijke Marine. De identiteit van de twee overleden mannen is niet bekendgemaakt.

Bij het verkeersongeval vrijdag bij Mahuma waren vier mariniers betrokken. Eén van de mannen overleed ter plekke. Een marinier ligt nog ter observatie in het Horacio Oduber Hospitaal, de andere is al ontslagen uit het ziekenhuis.

Hoge snelheid
Uit onderzoek blijkt dat de mariniers met hoge snelheid onderweg waren naar Oranjestad. De auto klapte tegen de vangrails bij de brug van Mahuma, waardoor één van de inzittende uit de auto werd geslingerd. De rest moest door de brandweer uit de auto worden gehaald.

4 reacties op “Tweede marinier overleden”

 1. @Ferd, het gaat er niet om dat je naderhand gelijk hebt m.b.t alcoholgebruik/hoge snelheid. Het gaat erom dat het onbeschoft is om dat te doen, voordat dit officieel bekend is/ of dat je er bij was.
  Het feit dat je dit niet begrijpt laat metteen zien in welk opzicht de Curacaoenaar beter is ontwikkeld dan iemand zoals jij, die zich superieur voelt t.o.v een groot deel van onze bevolking.

 2. Een hard-leerse bestuurder dus. Jammer dat hij de eerste les in de wind sloeg en vervolgens een tweede les met twee doden nodig vond. Uiteraard mijn medeleven voor de nabestaanden van de overledenen.

 3. nou gefeliciteerd wat ben jij goed zeg een beetje medeleven is wel geplaatst denk ik he
  pannekoek

 4. Hen die meteen schreven dat het ongeluk te wijten was aan een veel te hoge snelheid en drankgebruik werden op dit forum verketterd maar blijken nu wel gelijk te hebben gehad.

  En de bestuurder had een week eerder ook al een auto-ongeluk veroorzaakt (bron: Extrta).