• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Minister Elmer Wilsoe van Justitie is vandaag vanuit Amsterdam vertrokken naar Lyon in Frankrijk. Daar zal de minister de Interpol NCB Conference bij wonen als hoofdspreker. Curaçao is sinds vorig jaar november toegelaten als lid van Interpol.

 
De minister en zijn delegatie kwamen gisterochtend aan in Nederland. Hij werd op Schiphol ontvangen door Gevolmachtigd minister Sheldry Osepa en Rober Candelaria, directeur van het Curaçaohuis.

14 reacties op “Wilsoe naar Frankrijk”

 1. @Lesde, we kennen kadee maar al te goed. hij is een ambtenaar.. geen leider en geen enkele visie!

 2. @ Lesde. Een veel gemaakte fout is om realiteit/waarheid met negativisme te verwarren. Realiteit/waarheid kan wel samengaan met negativisme en positivisme, maar dat hangt af van de persoon en is dus subjectief. Nee, het volk wordt in een kwaad daglicht gezet door de ()daden van de) regeerders en wij proberen dat juist te voorkomen.

 3. Minister Wilsoe, pardon: mislukte wethouder WisOEN.
  De man is zo enorm incompetent en dan moet dat stripfiguur gaan spreken bij Interpol?

  Ik ben benieuwd hoe vol de zaal zal zijn. Als die clown wordt aangekondigd gaat iedereen eerst even in de atlas opzoeken waar Curacao ligt en als ze dan zien dat het een klein eilandje is dat op wereldniveau totaal niets voorstelt dan gaat men wel even van een koffiebreak genieten.

  Misschien kunnen Texel en Ameland ook lid worden van Interpol…

  Ach, hebben die idiote nepministers hier weer een reden om te gaan reizen.

 4. Hoofdsprekerd en zeker ook in het Frans.

 5. Wat een paar negatieve uitlatingen van echte gefrustreerde en malafide elementen die de minister misschien niet eens kennen. Het is niet de minister die jullie schade veroorzaken maar de bevolking van Curaçao die jullie in een kwaad licht zetten. Maar ja misschien is dat jullie bedoeling ook. Minister Wilsoe sterkte.

 6. Wilsoe als hoofdspreker?? Ik betwijfel het. We kunnem toch niet erachter komen dus verzinnen maar!!

 7. Hoofdloosspreker zullen ze bedoelen,kijk hem hangen in de bank in de VIPruimte van schiphol.

 8. Kan die een boekje open doen over zijn eigen mede regeringsgenoten,in de hoop om hiervoor op termijn strafvermindering te krijgen, wanneer de rest van het zooitje is opgepakt.!!

 9. Ook bij Interpol weten ze hoe de zaak er op Curacao voorstaat. Niet alle informatie wordt met alle landen gedeeld. Het risico dat mafioso weten door wie ze gezocht worden haalt de verrassing eraf. Denk dat ze daar wat meewarig maar Wilsoe c.s. zullen kijken. Ze weten bij Interpol dat de veiligheidsdienst wordt gefrustreerd en de regering rechterlijke uitspraken negeert. Denkt hij nu echt mee te kunnen praten over Interpol zaken?

 10. We hebben hier geen beleid om de criminaliteit aan te pakken. Bon Futuro is een één en al corrupte chaos. Deze “minister” verklaarde met zoveel blablabla tijdens de persconferentie persoonlijke en gevoelige informatie van de VDC van vóór 10-10-2010 over anderen openbaar te zullen maken. Wat zal de thema van deze hoofdspreker zijn? Hoe men ministers met een crimineel tendens moeten aanpakken?

 11. Ik zet overigens ook mijn vraagtekens bij een Interpol… waarom laten ze een land toe met corrupte regeringsleden?

  Ach tja de hele bende is corrupt denk ik…

 12. Hoppa daar ggggggggggggggggggggggggggggggaan we weer.
  Nieuw jaar nieuwe reisbudgetten en voor normale zaken “thuis” moeten ze maar even wachten. Wie vindt Kultuur & Sport nou belangrijk ??????????? Wij lekker niet !!!!!!!!!!!!

 13. Ja blijf maar uit het land, want straks word je nog geraakt door een van de vele verdwaalde kogels hier op het eiland…. het was weer een lekker weekend op het eiland!

 14. Daarom al die schietpartijen en moorden dit weekend..Kade was niet thuis.