• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De werkzaamheden om Marie Pampoen om te dopen tot recreatiegebied, zijn gestart. Het begin is gemaakt en binnenkort worden drie sportveldjes gerealiseerd; twee beachvolleybalvelden en een beachvoetbalveld. Minister Carlos Monk (Dienstverlening) nam een kijkje bij de werkzaamheden.

Bij de sportveldjes moet er ook een plek komen om te barbecueën en om domino te spelen, zodat er plek is voor het hele gezin. Minister Jacinta Constancia (Gezondheid, Milieu en Natuur) maakte in januari al bekend dat verschillende parken en pleinen een ‘facelift’ zullen krijgen. Het is de bedoeling dat de pleinen en parken worden uitgebreid met culturele, recreatieve en commerciële activiteiten en voorzieningen.

10 reacties op “Marie Pampoen krijgt drie sportvelden”

 1. Beetje gevaarlijke buurt.. veel berovingen daar!

 2. Actie van niets, er is slechts een -‘soort van’- idee. Echter, het ontbreekt aan planning, coordinatie, onderhoud,…..niets, nada, niente. Typische eenmans actie van een minister die te lang ‘uit beeld’ is geweest en zichzelf ‘positief’ in het nieuws wilt brengen. Goedkoop zieltjes winnen is het beoogde doel van deze “minister”.

 3. Goede idee!!! En zo kunnen die bedrijven van Hakim goed aan de slag komen
  strand aanvullen,schoonmaak (Strand B&O,Costa Bonita,e.z.v.).Hiervan worden
  wij allemaal rijker van! Zeker hij zolang het nog kan!

 4. Klinkt goed, ik hoop alleen dat luide muziek niet is toegestaan, want dat lawaai waait mee met de wind en daar hebben we allemaal al last van in de wijk Vredenberg op sommige zondagen. O ja, en ook zoals iemand al schreef is het een goed idee om mensen in te zetten voor het onderhoud en opruimen? Misschien mensen uit de buurt een job geven.

 5. Hè? Dit valt toch onder minister Jansen?

 6. Je kan zien dat deze regering aan totale verstandsverbijstering lijd, en in de haast om te scoren allerlei ondoordachte bokkesprongen te maken,natuurlijk is het goed dat er sportvelden komen maar doe het dan wel professioneel en zorg ervoor dat het toilet en douche de hele dag open zijn en niet zo als nu dat alleen wanneer er zwemles word gegeven en dat als de zwemleera er niet is het in je broek mag doen of in de bosjes??

 7. Meestal worden dit soort dingen vlak vóór de verkiezingen gedaan. Dat alleen al geeft hoop voor de toekomst; gaan Schotte, El Hakim en Jamaloodin dan nu echt aftreden?

 8. Wie gaat deze locatie onderhouden / schoonhouden en beheren ??
  Zal zo wel weer vol liggen met SUSHI, we kennen de “sociale verantwoordelijkheid” van onze HENDE !!
  Is er gekeken naar speciaal zand voor beachsporten anders is dit hele project binnen een paar maanden een openbaar toilet voor honden/katten en …….

 9. Typisch Monk, sportveldjes van santu mula, één regenbui en het is net beton !

 10. Er zou daar toch een strand komen?