• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De politie heeft zaterdagmiddag verkeerscontroles gehouden op de Rooseveltweg en in Saliña. Bij deze controle werden dertien mannen aangehouden die geen geldige verblijfsdocumenten konden laten zien. Ze zijn naar het Departement van Immigratie gebracht voor verder onderzoek.

Uit dat onderzoek bleek later dat twee mannen naar huis mochten. De elf illegalen zijn naar Barak overgebracht, waar zij hun uitzetting moeten afwachten. Het betreft één Venezolaan, één Jamaicaan, één Dominicaan, één Colombiaan en drie Haitianen.

Zes illegalen Gosieweg
Zaterdagochtend hield de politie ook al zes illegalen in één voertuig aan. De bestuurder van de auto beging een verkeersovertreding bij de kruising van de Gosieweg en Schottegatweg en werd aangehouden. Tijdens een paspoortcontrole bleek dat alle mannen illegaal op het eiland verblijven. Het betrof een Surinamer, een Jamaicaan en vier Guyanezen. De mannen zijn aangehouden en overgedragen aan de immigratiedienst. Na het onderzoek zijn de illegalen naar Barak gebracht, alwaar zij hun uitzetting moeten afwachten.

3 reacties op “Illegalen opgepakt bij verkeerscontrole”

  1. tssss,…tis toch wat, al die mensen die WILLEN werken, een schande is het…!!

  2. Opsluiten dat illegaal gespuis.

  3. Werken zonder vergunning mag niet op het eiland, maar met miljoenen belastingschuld die je weigert te betalen (Jamaloodin), strafbladen (Constantia) en corruptie (Schotte) wordt je er wel minister.