• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De politiecentrale heeft rond 23.00 uur een melding binnengekregen over een schietpartij en auto-ongeluk aan de Casandraweg. Bij aankomst van de patrouille troffen agenten een grijze Mitsubishi Lancer aan met twee inzittenden die geen teken van leven gaven.

De auto was op het kruispunt van de Casandraweg/Van Goghstraat tegen een muur van een woning aangereden. Uit vooronderzoek dat ter plaatse werd verricht door de politie, is gebleken dat de grijze auto in de Van Goghstraat reed. Toen zij bij de kruising arriveerde werden ze benaderd door een auto waaruit enkele schoten werden gelost.

Slachtoffers
Beide slachtoffers hadden een aantal schotwonden aan hun lichaam. Het gaat om Terrence Christopher Asher Mambi (1981) en Dave Angelo Alberto (1983). Alberto was op vakantie vanuit Nederland.

Onderzoek
Rond 00.15 heeft de politie dokter de dood van de mannen geconstateerd. De lichamen en de grijze auto zijn op verzoek van de hulpofficier van het Openbaar Ministerie in beslag genomen voor verder onderzoek. Reden van de schietpartij is nog onbekend en wordt nader onderzocht.

Tips
De politie doet een oproep aan iedereen die denkt meer informatie te hebben over de schietpartij. Informatie of tips kunnen telefonisch worden doorgegeven aan de politiecentrale via telefoonnummer 866-6119, 866-6221, 911 (24 uur) of 108 (anoniem).

32 reacties op “Schietpartij met dodelijke afloop”

 1. @Ischa,

  Niet op ingaan het zijn slechts een stelletje sensatiezoekers en zij verdraaien jouw eigen woorden.

  En Ferd,

  De lafaard durft zijn verantwoordelijkheid niet te nemen.

 2. @Ischa Gecondoleerd met je verlies. Zouden wij contact met jou kunnen opnemen over deze zaak? Klinkt als een heftig verhaal waar nogal wat geruchten de ronde doen. Wij zijn te bereiken op nieuws@rtvutrecht.nl. Veel sterkte.

 3. @ferd,

  Je zit er naast zoals vaker met je respectloze reacties…. Wees eens een echte vent en doe wat je gezegd had…. Zwem naar Aruba en terug! Of kom op zn minst met een excuus richting de nabestaande. Besef je soms wel wat voor walgelijk persoon je bent? En als ik jou was zal ik idd anoniem blijven, want vrienden maak je hier in iedergeval niet!

  Het zou jouw familielid maar zijn die een slachtoffer is geworden… Ben je dan ook de eerste met je grote bek?

 4. Weet je wat mensen. ik ben de nichtje van dave. Jully kunnen zo wel lullen over curacao of Dave enz Maar vooral jij Fred jij weet niet wat er precies is gebeurt. En kan wel lullen over ja drugs enshit In hun sitatie ging het helemaal niet om drugs. die gasten moesten iemand anders hebbe en zagen mijn neef voor die gene dus. rot dan lekker op .alsof nederland ook zo super is of andere landen. Kinderen misbruiken, Verkrachtingen, Mensen vermoorden voor de lol. Dat soort dingen hoor je niet in curacao en zal je nog eens wat zeggen. Warrom gaan jully dan daarheen voor vakantie hea lekker bruin worden en shit. geen een land is perfect de hele weereld is oneerlijk.

  DUS DENK NA VOOR DAT JE CONCLUSSIE GAAT TREKKEN OF LULLEN OVER BULSHIT TERWIJL JE NIET EENS DE ECHTE VERHAAL WEET.

 5. De redactie van RTV Utrecht is op zoek naar mensen die meer weten over de identiteit van de twee slachtoffers. Eén van de slachtoffers zou volgens een tipgever namelijk hier in Utrecht (Nederland) werken en mogelijk ook wonen. Om mensen zo correct en volledig mogelijk te informeren zoeken wij mensen die meer informatie hebben over de slachtoffers van deze tragedie. Mensen kunnen mailen met nieuws@rtvutrecht.nl

 6. Wild west…..bananen republiek….en het wordt steeds erger…..erger en steeds maar erger!!!!

  ,, WALGELIJK,,

 7. Unda nos ta bai, Vraagje, wie was er eerder op Curacao.. Nederlanders of de slaven uit Afrika.. Juist.. en was Curacao grondgebied van Nederland of van Afrika.

  Idd dus ik denk dat jij beter weg kan gaan van ONS eiland!

 8. @Henk, hoop dat je een tria-athleet bent want lopen naar westpunt met Asjes op je rug en daarna naar Aruba zwemmen… smeer je goed in he. En waar blijft mijn broodje lomito?

 9. Henk Vreeswijk, als Curacao zo slecht is here is a tought: “DONDER OP VAN HET EILAND”.
  Als er drugssmokkel naar nederland is, is dat omdat er daar een grote vraag is. Misschien is het een idee dat Nederland de snuivende Nedrlanders die meestal toch Makambas zijn even kan proberen te stoppen?
  Ik benhet niet eens met drugssmokkel en drugs, maar als jij zo durft te praten, kan ik wel zeggen dat deze jongens, de drugssmokkelaars gewoon ondernemers zijn, er is een vraag in jou zo Perfecte nederland en zijn voorzien erin. makkelijk zat.

  Als je het niks vind nog een keertje dan: DONDER OP NAAR NEDERLAND.

 10. Ja ja “onschuldig” ik denk dat de “shooters” wel degelijk wisten dat deze guy op de “right place” was.
  Sorry voor de nabestaanden maar er wordt te vaak de “vermoorde onschuld” gespeeld !!

 11. mijn condoleances en sterkte voor de famielie en nabesttanden van het slachtoffer .
  een moord hoeft niet perse met drugs te maken te hebben . bij een klijne worden wisseling trekt men tegenwoordig gelijk al een pistool . laten we het onderzoek van de politie afwachten alvorens konclusies te trekken

 12. Naast een aantal mensen die respectloze reacties achterlaten vind ik dat Versgeperst zich als eerste moet schamen voor het plaatsen van een aantal reacties op deze site. Het lijkt wel alsof zij zich niet houden aan hun eigen gedragsregels..

 13. Als het een afrekening is, jammer. Zijn beiden onschuldig, dat is heel erg. Over het algemeen worden mensen hier niet zomaar neergeschoten vanuit een rijdende auto. Misschien waren beiden onschuldig, misschien 1, misschien geen 1. Feit is dat ze dood zijn en is dat hoe dan ook erg voor de nabestaanden.

 14. @Katja,
  ik snap jouw geschoktheid wel, nogal logisch na het lezen van al de uiterst negatieve reacties op dit bericht. maar maak je niet druk, want ik weet zeker dat minstens 85 procent van de hier geplaatste reacties niet door Curasoleños gepost zijn. Let goed op, het zijn eeuwig dezelfden die zich door hun alias beschermt weten, hier de meest gemene reacties over Curacao en de Curacaoenaars plaatsen. en het leukste is dat ze hier op ons eiland wonen, eindelijk hun (op een waanidee berust) idee-fixe dat ze beter dan de Curacaoenaar zijn, “denken” te kunnen ontplooien. Wen er maar aan.
  ik weet ook heel zeker dat het maar een weinig Makambas zijn die zich hier van hun laaagste primitieve kant laten zien.. idd, de hollanders maken zich veel minder druk. je hoeft het niet persé met mij eens te zijn.

  Nee, 80 procent van de walgelijke reacties worden geplaatst door een flink gefustreerd deel van een ‘gekleurde bevolkingsgroep’ die (in sommige gevallen) al jaren bij ons te gast is!
  dus, gun hen een podium, morgen lachen ze met je, morgenavond spugen ze hun zwarte gal over Curacao én ook over het hele Curacaouse volk uit.
  zelf neem ik ze niet serieus, je moet maar zo rekenen; als maar 30 procent van alles wat deze mannelijke roddelaars hier over de huidige regering Schotte vertellen echt waar is, dan zouden onze ministers allang opgepakt zijn geworden. dachten ze soms dat de AIVD e.a. politieorg. niet ook meekijken?

  zelfs een auto ongeluk, een afrekening of een overval brengen ze in verband met señor ministro presidente Francisco Schotte & co. ze zien bijvoorbeeld óók señor Helmin Wiels overal, alles is zijn schuld?!? no joke, vraag maar aan Zorro, zij ziet em voor een tovenaar. 😆

  maar ik moet eerlijk bekennen dat de mallotigheid die hier doorgaans uit de reacties straalt, ofwel waargenomen kan worden, me soms ook wel aan het lachen maakt.
  zo onnozel, ongeloofwaardig en overdreven komt de vaste crew van de versgeperste fora over, hihihi. 😆

 15. Ferd Jansen, Dutch Westboro Baptist Church in Curacao.
  Sterkte voor de nabestaanden.

 16. Jullie reacties zijn echt ziek….altijd maar denken dat het met drugs te maken heeft maar niet verder denken wat het zou kunnen zijn.vooral fred jansen jij hebt totaal geen respect.als jou zoon of neefje geschoten word dan mogen wij dus ook zeggen dat het zijn eigen schuld is en dat het zeker met drugs te maken heeft.zieke gedachten heb je . Fam , vriendin en kids in gedachten bij jullie en dave pa semper den nos kurason.en natuurlijk ook heel veel sterkte voor de fam van die andere jongen die omgekomen is.

 17. Crimicao !

 18. Als die 2 criminelen waren dan is het goed laten ze elkaar maar lekker opruimen.

 19. @ Ferd Jansen, hoe durf je hier te komen blazen, alsof je ook maar iets weet van de jongens die zijn doodgeschoten, en zonder ook maar 1 condoleance voor de familie?! Je bent geen haar beter dan de moordenaar van deze twee jongens.

  1 van de jongens was daar op vakantie, denk je echt dat de kogels voor hem bedoeld waren? Wrong time, wrong place.

 20. @ Fred Jansen, je hebt geen idee waar je het over hebt. Hou op met speculeren en toon een beetje respect svp. De neef van Ali en mijn zwager zat helemaal niet in het criminele circuit, sterker nog, hij had een goede baan in het ziekenhuis in NL en een gelukkig gezin. Denk alsjeblieft aan de nabestaanden voordat je je mond open doet. Dit voelt namelijk als zout in een open wond! Veel sterkte voor de familie Alberto en natuurlijk voor mijn lieve zusje en neefje! Wij zijn er voor jullie…

 21. @dudu. Denk dat evelien vindt dat het heel erg slecht voor je karma is als je onder wassende maan op een kruispunt ( gebroken aardstraling!) wordt neergeknald. Maar ik zou t graag van ons orakel zelve horen!

 22. Ali, ik wordt doodziek van reacties zoals die van jou. Jouw neef is echt niet doodgeschoten vanwege zijn slechte adem of het foutief invullen van de loterij-getallen.

  Jouw reactie doet me denken aan die van het familielid van iemand die recent dodelijk verongelukte bij Bloempot (en waarbij een wapen in zijn auto werd gevonden). ‘Mijn oom is een goede man, hij rijdt alleen af en toe een beetje te hard’.

  Deze man reed zich te pletter tegen een muur waar op elk uur van de dag onschuldige mensen langs lopen. Waarvan je als zij door deze idioot geraakt waren aan hun nabestaanden had moeten uitleggen: de dader was een goede man, hij reed alleen af en toe een beetje te hard.

  Wat een waanzin.

 23. Mensen… Hou op met speculeren. Niet alles is met drugs verbonden. Ruzie krijgen en meteen een wapen trekken… Lafaards zijn het gewoon. Zo leeft de wereld tegenwoordig. Een fatsoenlijke man wordt doodgeschoten… Laat zijn vriendin en twee kids achter…ronduit schandalig hoe mensen tegenwoordig ruzies uitvechten, of moet ik zeggen afhandelen!? Fam. Alberto… Veel sterkte! Dave, bo ta semper den nos kurason.

 24. nog even ,en we staan hier ook in de top 3..we staan al in de top 3 van de favoriete vakantie bestemming,in de top 3 van de witwaslanden,en nu halen we dadelijk de top 3 van de crimineelste vakantie bestemmingen,,bijna elke dag schietpartyen en overvallen,dan moeten we over 2 maanden wel in de top 3 belanden

 25. goh sinds wanneer betalen de ministers dan geen belasting nosmesnopor ??

 26. Dit gebeurt steeds vaker, ook is de drugs transport naar nederland weer meer geworden, kijk maar naar de laatste weken, drugs in vliegtuigcontainer en in vleugel verstopt. Grote hoeveelheden.

 27. geen dome reactie over dope et is mijn neef die doot geschoten is hij heeft een goeje ban ja vrrouw en kinderen die geene die hem heeft dit gedaan onschulde jonge die nog jong en heelveel toekomst had is een god darboven ik ben zen neef alie

 28. Ook de criminaliteit komt “Mas serka di bo”.
  Schotte blijft wijselijk “Mas leu di bo” met zijn reisprogramma want stel je voor dat hij met deze criminaliteit wordt geconfronteerd?
  Zoiets bederft de pret van deze “funregering”, tog ????
  $SHAME – $SHAME……. on YU politicians ……….. $SHAME – $SHAME !!!!!!!!!!!!!

 29. Wat zou Evelien hiervan vinden?

 30. ik ben een makamba, ik heb niet zoveel moeite met de PS, grote smul maar daar heb ik geen moeite mee, ik mag Helmin wel, maar die MFK, stelletje boeven, PS probeer eens wat te vormen met Rosaria en PAR, kan je nog steeds je zegje doen maar dan met wat fatsoenlijkere gasten

 31. curacao is zwaar op de weg terug, diverse wekelijkse afrekeningen, blacklisted door witwassen geld, nederlnad wil geen gebruik maken van ziekenhuis curacao, vliegveld gedowngrade, hogere dodelijke verkeersongelukken dan de jaren voorheen, dagelijkse overvallen op hard werkende sneks, overvalen op prive mensen, ministers die grote schulden hebben, continue geziek in de pers, lekken van geheime informatie, investeerders lopen achteruit bewijs CBS, benzine prijzen sky high, energie veel te duur, water veel te duur, geziek met nederland elke dag, moet ik nog even doorgaan, en dit alles wordt gecompenseerd door een economische groei van 0,3%, wat een farce is deze regering, ik neem nog maar een bacootje, voordat ik me zelf van plastic baai afrij

 32. lijkt op een soort liquidatie.

  als het roof was zouden er spullen vermist zijn.

  zeker met dope te maken ofzo..