• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – In verschillende wijken op het eiland kan de ventilator of airco even niet voor verkoeling zorgen. Aqualectra is bezig met onderhoudswerkzaamheden en zal de stroom op bepaalde plekken tijdelijk uitschakelen. Dinsdag gaat het licht uit in Koraal Specht tussen 08.30 en 15.00 uur.

Het nutsbedrijf biedt haar excuses aan voor het ongemak. Volgende week kunnen ook onderstaande wijken een stroomonderbreking verwachten:
Dinsdag : Bou Barber tussen 08.30 – 15.00 uur
Woensdag: Koraal Specht tussen 08.30 – 15.00 uur
Donderdag: Dokterstuin/Barber tussen 08.30 – 15.00 uur
Donderdag: Koraal Partier tussen 08.30 – 15.00 uur
Donderdag: Kaya Milon tussen 08.30 – 15.00 uur

Informatie
Voor meer informatie over de stroomonderbrekingen kan telefonisch contact worden opgenomen via telefoonnummer 4625968 of met de storingdienst op 0800-0135.

9 reacties op “Aqualectra trekt even de stekker eruit”

 1. @Smile!, Stuur de rekening van een nieuwe koelkast naar Werner Wiels. Hij kwam op het idee om de overcapiciteit (die gewoon nodig is) te verkopen!

 2. Eerst was het sabotage die van vorige week. Nu zijn we weer aan het schakelen. Wat hebben ze met de aggregaten gedaan? Verkocht en zakjes mee gevuld? Tjonge jonge, we beginnen wel op Venezuela te lijken. De RvC van Aqualectra moet alleen nog het venezolaans smoesje gebruiken dat een leguaan de kabels aan het opvreten is. Stelletje lafbekken!

 3. Volgens mij geeft Nederland al jaren ONTWIKKELINGSHULP.

 4. Trek de stekker uit hopeloos Aqualectra! Hoog tijd voor een nieuw en eerlijk bedrijf wat wel fatsoenlijk en continue stroom kan leveren en ook nog eens zonder destructieve overspanningen! Wat te denken van alle koelkasten/diepvriezers die telkens maar langdurig uitgeschakeld zijn? Het is hier net een ontwikkelingsland. Elk normaal (!) bedrijf zou zich doodschamen !

 5. Onderhoud? Terwijl er vorige week een onderbreking was van vele uren, belde ik met Aqualectra. “We zijn aan het schakelen”. Anmehoela! Er werd gestaakt en daar werd glashard over gelogen.. Wat vreselijk jammer toch dat er geen concurrent is. Alhoewel hen dat niets zou leren over eventuele klantvriendelijkheid…

 6. Dit staaltje gecoordineerde onderhoud in wijken elke dag met strakke uren begint te lijken op verhullen van capaciteitsproblemen.

 7. Dat krijg je er van als je de agregaten niet meer nodig hebt????????

  Wat een wanbeleid van deze regering vertegenwoordigd door commissaris WIELS aan bij Aquqlectra.

  Weg met die criminelen!!!!

 8. Is Koraal Specht nu dinsdag of woensdag het slachtoffer. Er is een verschil tussen de tekst en het schema.

 9. Even voor een voorraadje diesel zorgen voor mijn aggregaatje……

  Waar zijn de dieselsets van Aggreko gebleven, Gerrit?
  Waarom schenken we geld aan wanbetalers, Gerrit?
  Waarom zijn Jamaloodoedel en Hakim nog niet afgesloten van electriciteit, Gerrit?