• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Een zelfgemaakt bord van karton met de tekst: ‘Schotte-Jamaloodin-Hakim-Rozier Go To Hell’ hangt aan een boom bij Schottegatweg-Oost. De maker is duidelijk niet tevreden met de huidige premier, de minister van Financiën en Economische Ontwikkeling en de parlementariër (allen MFK).

Minister George Jamaloodin (Financiën) en minister Nasser El Hakim (Economische Ontwikkeling) kwamen de laatste tijd op een negatieve wijze in het nieuws nadat hun belastingschulden zijn gelekt naar de media. Vlak daarna werden verschillende transacties aan premier Gerrit Schotte gelekt aan de pers. MFK-fractieleider Dean Rozier kwam op zijn beurt negatief in het nieuws nadat hij in de Staten alle Statenleden uitdaagde hun belastingschulden openbaar te maken.

Anti-regering
Ook op Facebook doen er steeds meer anti-regeringsleuzen de ronde. Zo werd er vorige week een flyer geplaatst met de oproep benzinestations van Vanddis te boycotten, omdat deze ‘de boeven sponsoren’.

Foto: Joan Mafalda Daflaar

21 reacties op “Bord zendt boodschap aan ministers”

 1. The Dude, ik sta volledig achter de reactie van Serka di Bo. Van corrupte lieden als Schotte en Jamalodin distantieer je je, en je treedt zeker niet toe tot het korps van enge en laffe meelopers zoals Stella van Rijn en Sheldry Osepa.

  Overigens heb ik geen bezwaar tegen het verzoek van Dean Rozier aan andere statenleden om hun belastingschulden openbaar te maken, maar het punt is juist dat Dean Rozier met die gegevens helemaal niets wil doen! Zijn idee dat je met gegevens niets kunt doen omdat die niet op een legale wijze verkregen zijn is grote onzin die Dean Rozier zelf niet gelooft, maar een goed excuus is voor zijn lafheid en angst voor onze MAVO 3 premier Schotte.

 2. @The Dude, Rozier zit een groupje met criminelen en fraudeurs.. en dan vraag jij ons wat er mis met hem is? Als je enige intergriteit hebt ga je niet met dat soort mensen om!

 3. @Abraham Mossel (jullie beiden)

  Nog steeds zie ik geen argumentatie waarom ik er naast zou zitten. Je beargumenteert alsof je zelf bij de MFK zit: hoop blabla er omheen en niet to the point antwoord geven.

  Wat heeft Dean Rozier in deze kwestie niet goed gedaan? Hij heeft Statenleden uitgedaagd hun financiele gegevens openbaar te maken. Dat, en we hebben het alleen daar over, is toch een goede zaak?

  Ik ben niet bezig met persoonsverheerlijking, er zal best wat te vinden zijn wat minder plausibel is, maar mensen zoals jij zijn wel met oogkleppen op boe aan het roepen:
  “MFK’er doet iets! BOEEEE”

  Jij (jullie?) verlaagt je tot Schotte-niveau met je taalgebruik.

 4. “VS volgen kwestie integriteit (bron AD 10 maart 2012) ”De discussie rond de integriteit van enkele Curacaose ministers is niet aan de opstellers van het International Narcotics Control Strategy Report (INCSR) voorbij gegaan. In het rapport staat onder het hoofdstuk over de Dutch Caribbean: De Curacaose regering moet zich verweren tegen publieke aantijgingen van corruptie, dat is onderzocht door een speciale Nederlandse onderzoeker die het zogenaamde Rosenmoller-rapport heeft voortgebracht.”” De discussie over de screening gaat niet weg al steekt de meerderheid van de Statenleden het hoofd in het zand.”
  Wanneer zou Schotte de prijs krijgen, omdat hij Curacao op de meest negatieve wijze op de wereldkaart heeft gezet uiteraard samen met zijn schaamlappen.

 5. MFK = Movimiento F.. Korsow. Wie bestelt de eerste 4000 stickers?

 6. Laat mij in het vervolg zelf ff antwoorden,maar ik geef wel toe dat jij de spijker op zijn koppie slaat.

 7. het was toch een grap! en met grappen zet je de bevolking en je zelf voor joker.het zijn alleen maar afleidings manieren om het volk op het verkeerde been te zetten, net zoals de reactie’s van MAN en PS grote monden maar niks presteren,doeiiiiiiiiiiiiiii?

 8. @Abraham Mossel, ik vind ook dat Rozier er niet tussenhoort.. Schotte, Jamalodin, Hakim zijn niet ministeriabel. Rozier is een statenlid en als je op basis van slechte vertoningen in de staten mensen op dat bord wilt zetten zul je veel kleinere letters moeten gebruiken…

 9. Als we willen protesteren moeten we dat doen als de russen. Massaal toeterend rkndjes rijden rond de huizen van politici. Iemand moet een leuke route bedenken en dan iedere maandag om bijv. 1800 massaal verzamelen op waaigat. Reken maar dat we cnn gaan halen..

 10. Is dat niet een soort pop waar ze met speltjes in steken die op dit bord zichtbaar is???dat is geen goed teken dan!

 11. Eerdaags hangen er net zoveel borden langs de wegen als flagen van de MFK.PS.MAN bij elkaar met de laatste verkiezingen!

 12. Dit boord is geen goed teken met die foodopop???????????????

 13. The Dude@ Als je je hersens zou leten werken zou je het ook eens iets kunnen begrijpen,Rozier is de loopjongen van de MFK met ze grapjes zowel toen in Nederland als jongstleden in de Staten,snap je drollekont!

 14. “MFK-fractieleider Dean Rozier kwam op zijn beurt negatief in het nieuws nadat hij in de Staten alle Statenleden uitdaagde hun belastingschulden openbaar te maken.”

  Dat is toch, vanuit het volk gezien, een goede zet?? Of zie ik het nou verkeerd.

 15. Ik dacht dit is een spelletje “welke hoort niet in het rijtje thuis” ?

  What’s wrong with Rozier?

 16. @Tja, probeer je eens voor te stellen als Curacao inderdaad onafhankelijk is en er helemaal geen controle meer is op Curacao…

 17. Terecht, het is tijd dat de regering opstapt. Stelletje clowns, nos mes por kita nan!

 18. Egyptische trekjes…. prima, hier pikken we het ook niet meer.

 19. er moeten meer van dit soort borden komen.
  deze regering is zo fout als maar mogelijk is.
  vriendjes politiek, diploma fraude. laaggeschoold, belastingschulden, aqualectra fraude, mislukte screening, MOT meldingen, maffia praktijken, dictoriaal, Farc en hezbollah aanhangers., familie plaatsen in diverse commissatiaten, angstcultuur kweken…..
  ga nog maar even doorrrrrrrrrrr

 20. Ha ha dont worry those people will for sure go to hell and will not go to heaven.. Dont worry everyone will have their judgement day!

 21. Ik denk dat deze regering zichzelf behoorlijk in de voet heeft staan schieten vanaf de eerste dag, de onduidelijkheid en zweem van “vreemde zaken” is door hun zelf gecreeerd.

  Een ploeg waarvan men weet dat er oneerlijke figuren inzitten, en dat is gewoon een gegeven, scoort niet hoog, ook de wijze waarop er een echte screening werd voorkomen droeg aan de politieke zelfmoord bij. Men heeft gedacht het gaat wel over, gelukkig dat het dus niet verdwijnt en ik persoonlijk ben daar erg blij mee en steun dat ook van harte.

  Deze regering draagt er alleen maar toe bij dat kundige en eerlijke mensen op dit eiland nooit de politiek zullen ambieren, het stigma van oneerlijkhed en corruptie daarmee vermijdend.

  Erg jammer dat de eerste regering van het land ook de meest besprokene is ooit, en wel in de meest negatieve zin die ik ooit heb meegemaakt hier. Dictatoriale trekjes en machtspelletjes en duidelijke bevoordeling blijken telkens weer, het is een schande voor het land Curacao.Wat een mooie start had kunnen zijn, daar hangt nu alleen maar een vieze geur en smaak omheen.