• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Een medewerker van de supermarkt Vreugenhil stak vanmiddag de parkeerplaats over met boodschappen van een klant. Tijdens het oversteken werd zij plotseling aangereden door een auto en raakte daarbij gewond aan haar linkerbeen.

 
De eigenaar van de supermarkt heeft een ambulance laten komen om na te gaan of het slachtoffer geen breuken had. Nadat het ambulancepersoneel arriveerde hebben zij haar linkerbeen onderzocht en geconstateerd dat er niets is gebroken.

15 reacties op “Medewerker Vreugdenhil aangereden”

 1. @ S. Martina. Het “brave” gedrag van de Nederlandse chauffeur komt zeker door de boetes en grote pakkans. De vele miljoenen van de boetes nemen dan ook een voorname plaats in op de Nederlandse begroting.

 2. Mensen, wat een gezeik op 1 persoon die een scherpe mening heeft. Hij moet inderdaad niet alle Curacaoenaars generaliseren. Het gros kan gelukkig WEL goed autorijden en heeft daardoor het vermogen om die paar klungels en gevaren op de weg veilig te kunnen ontwijken.

  Feit is dat hier iemand asociaal rijgedrag heeft vertoond op een parkeerplaats (!) waar veel voetgangers tussen auto’s door komen. Tijdens MIJN rijlessen heb ik altijd geleerd dat je rekening moet houden met het feit dat er voetgangers tussen auto’s door kunnen komen op parkeerplaatsen, door niet te hard te rijden en alert te blijven (evt. zelfs voet bij de rem).

  Mensen willen graag bepaald gedrag afschuiven op een nationaliteit of cultuur. Dat heeft geen zin en is appels met peren vergelijken. Het artikel gaat om het feit dat iemand, ongeacht de nationaliteit, asociaal rijgedrag heeft vertoond en daarmee iemand anders schade heeft aangericht.

  Dat is onacceptabel. In welke cultuur of land dan ook.

 3. Erik Hoogerhuys (probeer je chique te doen met je dubbele O en Y?)

  Hoe doorzichting ben jij… Erik H = W van B.

  Beste mensen op dit forum, reageer er toch niet op.. je ziet toch aan die reactie dat we hier te maken hebben met een zielige jandoedel die hele dag achter zijn pc zit, met waarschijnlijk in zijn rechterhand z’n pielewiele!!

 4. @Wim Deze YdK rijdt al 22 jaar schadevrij, inclusief rijden in de VS, Europa en Curacao. In Parijs stond het zweet wel in mijn handen toen ik over de beroemde rotonde reed. Wat een gekken die Fransen. In Miami weten ze er ook wat van. In Curacao valt het allemaal wel mee. Als je zelf geen haast hebt is de kans op een ongeluk heel klein.

 5. @Edward, niet liegen mag niet van de moeder. Wat is rijden als een heer? Kindjes die niet in hun kinderzitje zitten, nooit een richting aanwijzer gebruiken, bij de SVB voordringen door via de rechterbaan te rijden en dan snelt e willen invoegen en gewoon van een zijweg in 1 keer de weg op te rijden zodat het aankomende verkeer bijna een botsing heeft of niet weten hoe je moet voorsorteren..

 6. Die van bemmel heeft natuurlijk last van jeugdpuistjes of zo een soort puberale aanval, ik zou zeggen, gewoon je best blijven doen en over een paar jaar mag je zelf je rijbewijs halen. Pas dan mag je ook oordelen. Goed je best doen op school bemmelaartje.

 7. @ Wim van Bemmel: Waar staat dat het een Curaçaoenaar is geweest die de aanrijding heeft veroorzaakt?

 8. @vanBommel: oprotten joh. Terug naar je mammie in Nederland. Nederlanders zijn zeer welkom hier, maar mensen als jij kunnen we missen als kiespijn.

 9. Van Bemmel, je zeurt om het zeuren, figuren zoals jij kunnen we missen als kiespijn. .

 10. @ wim van bemmel, ik zou ook andere bestuurders willen tegen komen, dan jullie NL.
  WTF doe je dan op curacao, als je toch last van de lokale bevolking heeft.

  Daarom zegt zoveel mensen dat jullie NL alleen aan het klagen zijn, jullie hebben een gewoon klaagcultuur, heletijd aan het zeuren over alles. Zelf de argentijnen,venezolanen en vrienden die ik in de latijns amerika wonen, zegt hetzelfde van de doorsnee NL ders.

  Als je niks anders te melden hebt, dan alleen maar negativiteit in jullie smoel te bashen, moeten jullie gewoon oprotten, dan zogenaamde beter NL.

  Bah bah bah, word er gewoon kots misselijk van jullie.

 11. Wat een onzin Wim, men is hier meer ‘heer in het verkeer’ dan in Nederland.
  Er wordt hier door rood gereden ja, maar in Nederland heb je de bumperklever en wordt er veel agressiever gereden. Met het door rood rijden kun je tenminste rekening houden.

 12. @ Wim van Bemmel doe even normaal,lekker dronken op het eiland daar ben je hier voor.

 13. Ik heb het gezien. De dame in de auto reed te hard op het parkeerterrein waar veel mensen lopen.

 14. Veel sterkte voor de persoon in kwestie!!!
  Kan er een recentere foto bij??? CEMS??? Is toch al lang failliet???

 15. Dank u wel