• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Het personeel van Aqualectra staakt nog steeds. Vanmorgen heeft de vakbond FEU een gesprek gehad met de directie. “We hebben aangegeven dat wij het huidige CAO niet recht- matig vinden maar daar is de directie het niet mee eens”, meldt voorzitter Errold Bishop van de vakbond.

“Wij accepteren het antwoord van de directie niet en laten daarom nog steeds het werk liggen. We zijn nu nog verder uit elkaar gedreven.”

Nog kwader
Na de vergadering hebben we het nieuws verteld aan de stafleden. Die zijn nu nog kwader dan gisteren. Bishop geeft aan dat het personeel wil dat de directie met een redelijk voorstel komt betreffende het CAO. “Wij hebben de directie gevraagd om hun uitspraak te herzien en te komen met een nieuw aanbod. Zij hebben beloofd zo snel mogelijk met een nieuw voorstel te komen”, vertelt Bishop.

Voorstel
Zelf zijn wij binnen de vakbond aan het vergaderen over nieuwe mogelijkheden of aanpassingen in het CAO. Zodra wij dit op papier hebben staan, zullen wij dit voorstel de directie aanbieden. Tot die tijd blijven wij nog steeds staken”, aldus Bishop.

7 reacties op “Personeel Aqualectra wil nieuw CAO”

 1. Als je echt resultaat wil hebben dan sluit je alle huizen af van bewoners met de achternamen Constancia, van Rijn, Schotte, Dos Santos, Wiels, Cooper, Eisden, Thode, Asjes, van der Dijs en Hernandez.

  dan zal je heel snel resultaat hebben

 2. Smile, zorg wel dat je apparaten koopt voor 127V en 50Hz, of 220V en 50Hz.
  Als je met 110V en 60Hz Amerikaans spul zit, dan vraag je erom.
  Je wordt hier bij zaken als Wimco makkelijk naar huis gestuurd met ongeschikte rommel, zij zeggen dat het niet uitmaakt, maar ondertussen wordt jij wakker van een luide knal.

 3. Hoi, hoi, hoi, geen stroom ……….. Zo houd ik misschien nog een elektrisch apparaat over dat niet door overspanning kapot gaat, dankzij dit stelletjes megaprutsers!! Deze week ook weer een apparaat kapot gegaan ‘s nachts met een harde knal. Opdoeken heel Aqualectra en een nieuw wel capabel bedrijf opstarten met vriendelijk (!!) personeel. Misschien personeel betalen per glimlach ……..

 4. Het is heel normaal dat deze werknemers staken,er is geen geld maar wel 50 a 75 % kwijtschelding aan wanbetalers waaronder ene minster van financien.

 5. Het interesseert die gasten in Forti helemaal niets of het gepeupel wel of geen stroom heeft.

 6. Als ze ECHT ballen hebben benadelen ze niet de onschuldige burgers maar trekken de stekker/sluiten de toevoer van de huizen van ministers en statenleden !!!
  Kobardes!

 7. En dan schakelen we de stoom maar uit??
  Wat een verschrikkelijk bedrijf met commissaris WIELS aan het roer….de burger is WEER de klos.

  Dat krijg je als je als regering de directieleden naar huis stuurt. Ik geef een advies….ga zelf naar huis.!!!!