• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De Canadeze luchtvaartmaatschappij Westjet heeft interesse in Curaçao als toerisme bestemming en heeft zich gemeld bij minister Nasser El Hakim (Economische Ontwikkeling). Concurrent Air Canada is al sinds december gestart met vluchten vanuit Canada richting ons eiland.

Directeur Lorne Mackenzie heeft aangegeven dat het bedrijf zal beginnen om een haalbaarheidstudie te doen om te kijken of de markt en het bedrijf bij elkaar passen. “Als dit leidt tot een positief resultaat, dan streeft Westjet ernaar om eind dit jaar te beginnen met vluchten”, aldus de directeur.

3 reacties op “‘Air Canada krijgt concurrentie’”

  1. airlinequality.com/Forum/westjet.htm

    Maar elke keer als Hakim zie, dan zie ik toch ook zijn kwetsbaarheid vanwege zijn belastingschulden. Mensen die zaken met hem doen weten ook dat hij geld nodig heeft, want die bereiden zich ook voor. Hoeveel moeite is het dan om hem wat tips te geven over `aanbiedingen`. Heb het zelf meegemaakt dat kinderen van dergelijke kwetsbaren getipt werden over een ongelooflijk goedkoop huurappartement in de stad waar ze in NL gingen studeren. Lekker indirect. Ook vonden ze exact de juiste aannemer die voor een heel laag bedrag het huis ging verbouwen.. Het laat zich raden wie de huur aanvulde en wie de rest van de verbouwingskosten voor zijn rekening nam. .. Daarom moeten personen met schulden geen minister worden.

  2. Als hetgoed gaat moet men dat ook zeggen ,aaaaanders ben ik tegen dat het goed gaat …. of niet ,.,.,,,…,,..

  3. Goed bezig