• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Spraakmakend nieuws, een knallend evenement of sportief hoogstandje, soms wil je als lezer zelf in de pen klimmen. Ingezonden brieven zijn bij Versgeperst.com welkom. Vandaag licht fractievoorzitter Dean Rozier zijn optreden gisteren in de Staten toe.

 
Al enige tijd volg ik de politieke ontwikkelingen en ik zie een rode draad. Er worden steeds pressiegroepen opgericht die uiteindelijk politieke partijen achter zich blijken te hebben die het doel hebben om de integriteit van ministers te schaden.

Als volksvertegenwoordiger ben ik ook bezorgd over deze ontwikkelingen. De vergadering van 6 maart was uitgeroepen door de PAR. Weer vraag ik mij af, wat is die woede en angst van de PAR toen zij die vergadering aanvroegen?

Is het om de bezorgdheid van de pressiegroepen te uiten? De PAR is er niet in geslaagd om de echte bezorgdheid van deze groepen te uiten. Wat de PAR in werkelijkheid moet doen is het stellen van vragen aan minister op basis van feiten. Dat wil zeggen dat hun vragen een basis moeten hebben. Beschuldigingen kunnen niet recht uit het hart komen wanneer je zelf je plichten niet nakomt en het uiten van beschuldigingen zonder basis, dienen alleen om anderen te belasteren.

PAR heeft op alle manieren geprobeerd om de regering te laten vallen, zonder resultaat. Nu komen er actiegroepen op die op een a-democratische manier, bijna op de manier van een staatsgreep besluiten dat zi jde regering naar huis willen sturen. En wie zitten er achter deze groepen? Dezelfde partij PAR weer. En in het parlement schitteren zij door afwezigheid omdat zij niet de moraal noch de feitenbasis hebben die de beschuldigingen die zij hebben gedaan, ondersteunen.

Wanneer ik het heb over moraal, bedoel ik dat je naar jezelf moet kijken. Wanneer ik het heb over basis, bedoel ik dat er een werkelijkheid achter die beschuldigingen moet zijn. En niet alleen maar het deel van de informatie publiceren die jou goed uitkomt, in plaats van de volledige informatie te geven.

Als je eist van een minister om zijn privégegevens te openbaren, dan vind ik het op zijn plaats dat alle, maar dan ook alle parlementsleden dezelfde transparantie, voorbeeld en integriteit tonen en hun privégegevens ook openbaar maken.

Want wanneer je iemand in twijfel trekt omdat jij aanneemt dat hij niet aan zijn verplichtingen voldoet, dat houdt niets mij tegen om ook vergelijkbare beschuldigingen te uiten zonder het gehele plaatje van de echte situatie van de persoon, te laten zien. En zelfs wanneer je een minister beschuldigt, heb je dezelfde plicht om het gehele plaatje te presenteren.

Ik ben van mening dat er een simpele oplossing is voor het probleem dat wij voor ons hebben. Laat iedere parlementarier en minister een autorisatie tekenen, zodat de Landsontvanger alle gegevens kan publiceren.

39 reacties op “Ingezonden: Rozier daagt parlementsleden uit”

 1. http://www.nu.nl/binnenland/2761105/belg-in-zuid-limburg-doodgeschoten-drugs.html

 2. Hier kan Willems nog wat van leren, wetenschappelijke gegevens van de Jellinek waar de drugs nu precies vandaan komen, als het niet een tandje te hoog is voor hem natuurlijk.

  http://www.jellinek.nl/informatie_en_advies/vraag_en_antwoord/vraag/155/Welke-drugs-worden-waar-ter-wereld-gebruikt

  En om zijn intelligentie nog wat bij te spijkeren; 87% van de drugs komt uit Afghanistan.
  Curacao/SXM etc zijn meer dan uitstekende doorvoerhavens, vandaar ook dat er dfoor schepen konstant door het gebied wordt geoartrouilleerd.
  Misschien eerst de grijze massa gebruiken alvorens maar iets te blaten.

 3. Engels is niet eenvoudig te begrijpen, voor bepaalde mensen.

 4. Josh,

  Alle spullen komen uit Suriname, Colombia en Venezuela, daar moeten zij de bronnen dichtgooien, dan rapporten zitten schrijven!

 5. In plaats dat de media zich druk maakt over uitlatingen al dan niet van Rozier en andere figuren binnen deze regering slaan we als land helaas een modderfiguur dankzij deze pretregering. U kunt een link over het recent uitgebrachtte rapport “2012 International Narcotics Control Strategy Report (INCSR)” van de US State Department hieronder vinden. Het dateert van 7 maart j.l.

  http://www.state.gov/j/inl/rls/nrcrpt/2012/vol2/184115.htm

  en dan verder lezen onder het kopje
  Curacao.

 6. Maryn,

  Ik noteer, dat je kennis en ervaring heeft met Amfetamine. Ik ken dat niet en ook geen enkele andere drugs en of jouw woorden diaree verwekt. Ja, ook jouw schrijfstijl gaat zeer mank, hetgeen ik zeer zielig voor je vind, omdat misschien jij het niet zo bedoelt.

  Josh,

  Jij gaat dezelfde kant op als Zorro! Een zeer triestige misbaksel!, indien je weet dat ik zijn vader kende nog in korte broek en zijn moeder met strikjes in haar haar. Uit respect voor hen zal ik mij tot dan toe beperken door mijn rug om te draaien die geheel die Zorro in zijn vuile pamper laten verrekken! Over jouw uitlating van verbannen van het forum heb ik contact met de tredactie genomen om duidelijkheid mocht het zo zijn dan maar ajuu.

  Anglo,

 7. Jongens en meisjes, dames en heren,

  Laat Willems nu toch. Ik snap jullie niet dat je nog op de man reageert.
  Op andere blogs wordt inmiddels ook al aangegeven hem in zijn vet te laten gaarkoken. Dus, niet meer reageren gewoon laten schrijven.

 8. Als ik de afkeurende reacties op het gebazel van Willempie lees waar hij om smeekt, kan blijkbaar niemand zakelijk discussieren. Dan kan het onmogelijk niet aan Willempie zelf liggen dus wie zou er hier weg moeten blijven. Misschien kan hij zijn ex-medestudent Jacinta Constancia zo ver krijgen om met hem te discussieren via PM.

 9. @ r willems; uw schrijfstijl doet vermoeden dat u een amfetamine probleem heeft. Of wordt deze woorden diarree veroorzaakt door te veel koffie op de lege maag? Beterschap!

 10. Zhuraira,
  Een zeer exotische naam overigens, en proficiaat met de dag van de vrouw. Vermoedelijk was het voor jou tijd geweest, toen ik als afgestudeerde terug naar Curaçao kwam vol energie en ambitie om mijn leven op te bouwen en tevens een bijdrage te leveren.
  Nederlandse Antillen was van Nederlands sprekenden en Papiamentstaligen moeten maar uit gaan zoeken, want werken was voor geselecteerde Nederlandstalige elites.Uit ellende moest ik binnen anderhalf jaar terug naar Europa om een boterham te kunnen verdienen. Ik had gezien wat het was en hoe het werkte op het Eiland en had de beslissing genomen, nooit meer terug te keren. Ik weet niet, waarop jouw aantijging van arrogantie is gebaseerd, maar mocht het te maken hebben met mijn afwezigheid, het zij zo dan, Zhuraira!!

 11. Wat Zorro tegen mij heeft is zijn probleem. Ik vraag niet om de inhoud van mijn stukken te lezen. Indien het hem niet aanstaat, moet hij ze maar overslaan!
  En toch, zal hij mij altijd tegenkomen al kan hij niet zakelijk discussiëren, maar telkens weer schaamteloos zijn lot moet gaan zoeken door persoonlijk te worden. Indien je niet kan discussiëren, blijf dan weg van dit forum. Het zal niet alleen een plezier voor jou zijn, maar ook voor de redactie en de rest van het forum!

 12. Ik heb de VRIJHEID genomen om de ingezonden gekakel van Rozier met behulp van m’n muis weg te scrollen. Ergste 5 seconden ooit die ik nooit meer terug zal krijgen na m’n tijd verloren te hebben met de eerste paragraaf. Advies voor deze kerel: hou de circus waarvan u deel uitmaakt bij uw bende en in de Staten, die dankzij jullie een bijeenkomst is geworden van hysterische vedettes!

 13. Really? Mag je niet de eerste steen gooien als je niet schoon van zonde bent? We hebben het hier over ministers, het is de taak van de statenleden om deze te controleren.
  Je mag statenlid worden met zonde, als je genoeg kiezers weet te misleiden. Echter, je zou nooit minister kunnen worden door misleiding…

  Ik heb even gisteren live gekeken. ‘Pik’ Pisas (MFK) kwam met een betoog.. Begon met de vergelijking met “Universal Soldiers” (Met Jean-Claude van Damme in de hoofdrol) geeft metteen het niveau waar we mee starten.
  Daarna kwam hij met ze gooien bommen, granaten, uzi’s, AK47’s op ons en we blijven staan want we zijn universal soldiers.. Vervolgens gaat hij zeuren waarom, zie niet stoppen met proberen het kabinet te laten vallen.. (Blijkbaar zijn zijn tegenstanders ook universal soldiers…)
  halverwege je lage monoloog je eigen gat graven…

  Geen wonder dat er geen controle is met dat slag politici….

  Ik zou lachen als ik niet moest huilen.. mi pober pais….

 14. Doorwerking van de shock!
  Na de shock die Dean Rozier in het Parlement veroorzaakte, hoort men hier op dit forum niets anders dan schoftige navloeken, uithuilen en klaaglijke gekermd van de gevelde ‘strong’ vermeende gladiatoren. Hier was er maar één flodderschot voor nodig, die voor zoveel collectieve natte broeken had gezorgd.
  Doén heeft geen erkenning nodig en ook niet de behoefte om te troosten. Kennelijk moet men het leren van de harde klap van de zweep.Wie die denkt zo’n welgerichte zet te kunnen, moet het maar nadoen!!
  Een Parlement, sinds de Grieken, eist meer dan hoge intelligentie en intrige, maar ook wordt vereist een beetje aanwenden van heimelijke invloeden en denkkrachten tot het bereiken van gerichte oogmerken!! Wie niet in het Parlement thuis hoort, moet maar bij gebrek aan geestelijke denkkracht, schaamteloze pakslagen ondergaan, zij het bewust of onbewust!! Schreeuwen, hard schreeuwen, is een teken van in het stof bijten, diep in het stof bijten!

 15. Kan de redactie R. Willems geen eigen topic/platform geven waar hij z’n eigen rotzooi kwijt kan, als hij geen eigen blog wil opzetten?

 16. Maaskant, bron van opwinding?
  Onophoudelijk door alle bochten, steegjes en straatjes kruipen en wringen om de poten onder de regering weg te zagen! Mocht je het nog niet weten!!!

 17. DOORWERKING VAN DE SHOCK.
  R.L.Willems 8 maart 2012

  Na de shock die Dean Rozier in het Parlement veroorzaakte gisteren, hoort men hier op dit forum niets anders dan schoftige navloeken, uithuilen en klaaglijke gekermd van de gevelde ‘strong’ vermeende gladiatoren. Hier was er maar één flodderschot voor nodig, die voor zoveel collectieve natte broeken had gezorgd.
  Doén heeft geen erkenning nodig en ook niet de behoefte om te troosten. Kennelijk moet men het leren van de harde klap van de zweep.Wie die denkt zo’n welgerichte zet te kunnen doen, moet het maar nadoen!!
  Een Parlement, sinds de Grieken, eist meer dan hoge intelligentie en intrige, maar ook wordt vereist een beetje aanwenden van heimelijke invloeden en denkkrachten tot het bereiken van gerichte oogmerken!! Wie niet in het Parlement thuis hoort, moet maar bij geestelijke armoede (emotionele geladenheid) en gebrek aan geestelijke denkkracht, schaamteloze pakslagen ondergaan, zij het bewust of onbewust!! Schreeuwen, hard en emotioneel schreeuwen, is een teken van in het stof bijten, diep in het stof bijten!

 18. @Rozier. Fijn dat u de moeite neemt te reageren. Om in uw eigen stijl verder te gaan.. laten we ons concentreren op de FEITEN. De opwinding gaat over de zaken die door deze regering zijn gedaan of nagelaten. Uw schrijft alleen over de reactie daarop, maar waarom gaat u niet in op de bron van alle opwinding? Die ligt toch echt bij deze regering. Het volk wil de FEITEN, maar de Staten wil ze niet laten onderzoeken. Daaraan bent u mede schuldig. Dat niet zoeken naar de FEITEN is wat het volk frustreert!

 19. Onsmakelijk, onbetrouwbaar typetje, die Rozier.
  Past helemaal binnen zijn MFK zakkenvullers club. Geteisem bij elkaar..

 20. @Serka di Bo

  Daar heeft Rozier geen antwoord op. De man deugt net zo weinig als de rest van zijn club.
  Opvallend dat je hem nooit hebt gehoord over de giga schulden van zijn eigen partijgenoten.Dat vinden dit soort figuren namelijk heel normaal.
  De man kletst maar wat.

 21. Dean Rozier? Ik kan niet anders zeggen dan dat ik het een domme, enge en laffe man vind.

  Daarmee volledig voldoend aan het MFK profiel. Wat een ranzige partij, je schaamt je toch dood als je daar ooit op gestemd hebt?

 22. Koude douche van Dean Rozier!
  Dean Rozier had geheel het Curaçaose Parlement, niet alleen van een koekje uit eigen deeg geserveerd, maar tevens van een onverwachte ijskoude douche, waarmee vele leden van het Parlement absoluut geen raad mee wisten! Velen schreeuwden tot huilend toe, omdat zij ervan uitgingen, zonder verder na te denken, dat het koekje van eigen makelij van Rozier was en niet uit hun eigen deeg!
  Rozier had een schaakspel ervan gemaakt, heel rustig een pak uit hun eigen laken voorbereid om dan demonstratief: “mat” uit te roepen. Alle grote monden werden gesnoerd en men had de nodige tijd nodig om te beseffen, dat de koekjes niet van Rozier’s deeg waren!
  Men moet lef en moed hebben om gebruik te kunnen maken van dergelijke strategie!
  Wie nog durft de vuile was van anderen op straat te gooien, moeten beseffen dat hun wasmand ook op straat zal komen te staan!
  Niets bleef in het credit staan, maar alles werd onverpakt netjes terug bezorgd.

 23. Beste Dean je maakt volgens mij één grote fout en dat is de onderschatting van ons (het volk). Jij bestempeld ons als pressiegroepen die aangestuurd worden door een politieke partij. Neen meneer Rozier, wij zijn een boze verontwaardigde groep die het zat is door o.a. jou, voor een stelletje imbicielen gehouden te worden. And the day of reckoning will come don’t you worry.

 24. Nou Rozier je bent figuurlijk door het ijs gezakt of is dat al letterlijk ook al gebeurd.

 25. “Want wanneer je iemand in twijfel trekt omdat jij aanneemt dat hij niet aan zijn verplichtingen voldoet, dat houdt niets mij tegen om ook vergelijkbare beschuldigingen te uiten zonder het gehele plaatje van de echte situatie van de persoon, te laten zien.”

  Wat een politiek waardige uitspraak zeg… amateur!!!

 26. @Jerry K. Dat zijn nou juist de onderwerpen die worden onderzocht bij de screening door de VDC. En deze onderwerpen zijn ook uitgekomen.. Alleen wat doet Schotte. Die ontslaat het hoofd van de VDC en er komt een schimmenspel waaruit de gouverneur een goedkeuring geeft.. en nu het eindelijk in het openbaar is gekomen hebben 11 statenleden hier geen problemen mee. En willen ze alleen de klokkenluiders aanpakken. tevens is de balistngdienst,. AQ en SVB politieke speelvelden geworden waar de hoofden niets durven te doen en voor ministers aparte regels maken.

 27. S. Booi, stichting staat natuurlijk onder onafhankelijk bestuur zonder input/invloed van de eigenaar. Je kan verder weinig doen. In Nederland werkt dit systeem goed.

 28. Jerry K, een weinig intelligente opmerking over het tijdelijk onderbrengen van activiteiten van ministers in een truststichting, alsof zij zich dan niet meer vooral voor deze activiteiten inzetten.

  Naar verluid heeft Jamaloodin zich tijdelijk teruggetrokken uit zijn bedrijf Speedy Security, maar dit bedrijf heeft het drukker dan ooit tevoren. Zag hun bewakers vorige week ook ineens rondlopen op Tayer Soshal Santa Martha waar Jamaloodin dus nu ook onbelast zijn zakken aan het vullen is.

  Viva Movemientu Forza Korupshon!

 29. ik ben voor transparantie, dus ga er maar eens aan beginnen….
  wie spekken de partijkassen (van alle partijen) wil ik dat weten.
  wie heeft een strafblad en waarom kunnen deze personen gewoon in de politiek blijven?
  welke opleidingen hebben de politici genoten?
  zijnde diploma”s echt of nagemaakt?
  hoe kunnen enkele ministers zulke hoge belastingschulden hebben?

  dat zijn al een paar zaken waar transparantie over moet zijn.

 30. Met de laatste zin uit de brief van de heer Rozier ben ik het eens want het gaat er om dat er volledige transparantie door parlement en regering aan de kiezer wordt gegeven.

  Alle statenleden en leden van regering geven een authorisatie om hun schulden bij belastingdienst etc en MOT meldingen publiekelijk te maken. (Dus niet het reguliere inkomen en vermogen waarover belasting wordt betaald is.)
  Daarnaast moeten de statenleden alle nevenfuncties en inkomsten openbaren (Statenleden kunnen nevenfuncties hebben mits transparant).

  Ministers moeten zijn uitgesloten van nevenfuncties en hun zakelijke belangen etc in een stichtingen danwel trust laten beheren voor de tijd dat ze minister zijn. Dit moet ook openbaar zijn teneinde belangverstrengeling te voorkomen.

  Als het parlement en regering van Curacao hiertoe over zouden gaan dan wordt een eerste belangrijke stap gezet.

 31. Al enige tijd volg ik de politieke ontwikkelingen en ik zie een rode draad. Er worden steeds pressiegroepen opgericht die uiteindelijk politieke partijen achter zich blijken te hebben die het doel hebben om de integriteit van ministers te schaden.

  Nou als je onder de rook van de ISLA woont en er poede op je dak ligt en je stelt vragen maar krijgt geen antwoord en je houdt een manifestatie ben je dus gelijk politiek gesteund door PAR.

  altijd weer dat zielige wijsen naar anderen.

  kom tot de kern en haal de rotte appels weg en wees daarin transparant.
  was er een screening-ja geef dan de uitslag bekend.
  is er een probleem? maak het openbaar.

  maar niets van deze maar nu volgens Rozier is je recht van sprekn en vrije meningsuiting een staatsgreep en ondemocratisch????

  een politiek blok wat niet wil praten om met de grootste partij te regeren is ook ondemocratisch en een staatsgreep.

 32. We hebben het over ministers die geen minister hadden kunnen worden. De veiligheidsdienst is moedwillig buitenspel gezet om dit mogelijk te maken. Het is juist zeer ethisch en dapper van het volk dat ze er alles aan doen om de rechtstaat te herstellen.
  Een zeer cynisch betoog en een slappe verdediging van Rozier.

  Zij mogen de rechtstaat en democratie met voeten treden maar alle anderen moeten hun mond houden en het maar slikken. Groot respect voor de klokkenluiders.

 33. Aan de Hr Rozier,
  vertegenwoordiger in de staten namens het volk,

  we hebben het nu niet over wat de Par heeft gedaan of zal doen, ook deze zullen gescreend moeten worden als ze eventueel in aanmerking willen komen voor een openbare functie.

  Staatsgreep, ach weet u als verontruste burgers niet worden gehoord, of als vragen niet worden beantwoord in het parlement( wat trouwens de taak is van onze parlementsleden , het controleren van onze regering) dan gaan ze ondergronds of zoals het nu gaat in het digitale tijdperk op facebook e.d.
  Neem nu het afkondigen van een korting op je schulden bij aqua en elektra, Uw Leider heeft verklaart dat dit geld voor iedereen. Maar wie profiteert er nu van, als je een gewone burger bent ,heb je geen achterstand want dan word je gelijk afgesloten. nee neem dan even een Minister van u partij een schuld van 200.000 gulden of de groep zakenlieden die de MFK steunen ik durf te wedde4n dat die de sponsoring van de MFK ruimschoots met winst terug krijgen.

  U begint met al enige tijd volg ik de politieke ontwikkelingen, duh dat mag ik hopen, u zit als fractie voorzitter in het parlement.
  Als u het huishoudelijk reglement heb gelezen, dan weet u wat u als parlementslid allemaal kan doen . Er zijn rechten, plichten, maar geen verplichtingen.

  Kijk als u nu echt voor het volk opkomt dan stap u uit de fractie en zorgt ervoor dat er nieuwe verkiezingen komen.
  Zoals u steeds zegt, de PAR zorgt voor de ontrust niet het volk , dus u hoeft nergens bang voor te zijn. Als het is zoals u zegt zult u met meer zetels terug komen in het parlement en de rol van de Par is dan uitgespeeld.

 34. Kan de heer Rozier ook meteen antwoorden wat zijn mening is dat twee ministers giga belastingschulden hebben en deze niet betalen.

  Trouwens de heer Wiels had een lijst met 40 MFK benoemingen. het volk wacht nog steeds op antwoord mbt deze benoemingen!

 35. Geachte heer Rozier,

  Bij dezen wil ik mijn steun betuigen aan uw oproep voor algehele transparantie binnen de regering! Ik hoop daarbij echter wel dat dit niet weer een vorm is van de in de huidige discussie steeds gebruikte drogreden: “maar zij doen het ook!!” Want helaas is het nog steeds niet zo dat wanneer anderen wangedrag vertonen, dit het eigen wangedrag minder erg maakt. Het zou niet zo moeten zijn dat mensen die het volk verplichtingen opleggingen (in dit geval het betalen van de belastingen), deze verplichtingen zelf niet nakomen.

  U heeft volledig gelijk: mensen zouden in eerste plek naar zichzelf moeten kijken. Misstanden bij anderen kunnen niet blijven voortbestaan en moeten, indien dit hun werk en (geloofwaardige) positie in gevaar brengt, bespreekbaar gemaakt worden. Dit kan echter nooit op een geloofwaardige manier wanneer er geen zelfkritiek bestaat.

  Veel succes in uw streven naar een geloofwaardige, integere en betrouwbare overheid!

 36. Vragen stellen op basis van feiten is verstandig, maar ook of bepaalde verhalen of geruchten op feiten berusten kan verstandig zijn. De eerste keer dat werd gelekt was, dacht ik, in mei 2011. In het Antilliaans Dagblad van 26 mei 2011 is te lezen: “Daarbij bediende de premier zich bovendien zonder blikken of blozen van privé-bankgegevens, waarmee hij het signaal afgeeft dat Curaçao het kennelijk niet zo nauw neemt met het schenden van privacy en bankgeheim.” Tijdens het debat van gisteren hoorde ik MAN en PS het “onacceptabel” uitspreken over de actie van de heer Rozier, maar over wat er in mei 2011 gebeurde heb ik dat nog niet gehoord, en evenmin of daar al onderzoek naar is gedaan.

 37. Dean Rozier draait maar om het onderwerp heen, en dat is zo typisch MFK. Hoe durft hij te zeggen dat er geen ‘feitenbasis’ is? Het hele eiland heeft inmiddels kennis kunnen nemen van de gigantische belastingschulden van El Hakin, Jamaloodin en verdachte transacties van Schotte en uiteraard is inmiddels ook Nederland (pers en politiek) op de hoogste gesteld door verontruste burgers zoals ik.
  Ik heb er geen enkele moeite mee (juich het zelfs toe) als andere poltici zich ook nogmaals laten screenen (inclusief belastingschulden) maar onze laffe Dean Rozier gaat niet in op de feiten dat El Hakim en Jamaloodin met deze schulden nooit minister hadden mogen worden en dat Schotte over deze schulden ronduit gelogen heeft. Alleen al aan rente (dus zonder aflossing!) moet over deze schulden maandelijks een bedrag betaald worden hoger dan een ministersalaris. Hoe kan een Jamaloodin, broer van de van ernstige criminele feiten verdachte Robbie dos Santos (belangrijkse financier van MFK!), nu roepen dat hij binnen een paar maanden alle achterstallige logeerbelasting gaat innen terwijl hij zijn eigen belastingschulden aan zijn laars lapt?
  Dean Rozier is het zoveelste schoothondje van Schotte en moet zich diep schamen deel uit te maken van het belachelijke MFK circus. Dean Rozier heeft de ruggegraat van een schelpdier.

 38. Rozier is er blijkbaar nog niet achter gekomen, dat het zinloos is voor de PAR om een minister vragen te stellen. Of er wordt niet geantwoord of het antwoord is onvolledig of het antwoord slaat nergens op of de vraag wordt weggestemd. Op een a-democratische manier? Als het al zo zou zijn, moet je eerst die balk uit je eigen oog halen, want er is nog een schijndemocratie over dankzij deze dictatoriale regering en meneer Jasjes. Probeer niet ten toon te spreiden, dat je als uitzondering een erudiet kamerlid bent, want we kennen onze pappenheimers.

 39. “Wanneer ik het heb over moraal, bedoel ik dat je naar jezelf moet kijken.”
  De spijker op zijn kop meneer Rozier. En wat doet u c.q. uw partij m.b.t de minsters Jamaloodin en Hakim die een miljoenenschuld bij de belastingdienst en SVB blijken te hebben en op grond daarvan dus nooit door een (serieuze) screening hadden moeten komen? NADA. Daarmee heeft u en uw partij iedere geloofwaardigheid verloren. Steeds meer mensen accepteren dit niet meer. En wat u doet is allen met een vingertje nar de PAR wijzen. Disgusting…