• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Na een demonstratie tegen de regering gisteravond, worden nu ook de tankstations van Vanddis aangepakt. Op Facebook worden mensen opgeroepen massaal te stoppen met tanken bij de stations van Vanddis. Het bedrijf wordt beschuldigd van het sponsoren van ‘de boeven’.

De flyer circuleert op verschillende Facebookpagina’s, maar de maker heeft zichzelf nog niet bekendgemaakt.

28 reacties op “‘Boycot Vanddis’”

 1. Ik tank nog steeds niet – en zal dat ook niet meer doen – bij vanDis. Ook het Lovers-spul komt bij ons de fridge niet in.

 2. Ik tank al jaren niet meer bij Vanddis en nu helemaal niet meer…!!! Roep maar en ik Boycot!!!

 3. Maar wie hoopt op de HEER krijgt nieuwe kracht: hij slaat zijn vleugels uit als een adelaar, hij loopt, maar wordt niet moe, hij rent, maar raakt niet uitgeput
  Maar wanneer u elkaar aanvliegt, pas dan maar op dat u niet door elkaar wordt verslonden.
  Wie Christus Jezus toebehoort, heeft zijn eigen natuur met alle hartstocht en begeerte aan het kruis geslagen. Laten we elkaar niet uit eigenwaan de voet dwarszetten en elkaar geen kwaad hart toedragen.

 4. Optica el Hakim (en andere opticas van el Hakim) boycotten! Niemand meer naar Optica el Hakim!

  In eerste instantie omdat el Hakim gigantische belasting- en SVB schulden niet betaald, maar daarnaast ook voor je ogen. Iemand die het met de belastingen niet nauw neemt is denk ik ook geneigd om inferieure (goedkope) materialen in te kopen en tegen de hoofdprijs aan de klant te verkopen. El Hakim besteelt dan niet alleen de klant, maar is ook een bedreiging voor de gezondheid van je ogen!

 5. Optica Eyes Si en andere zijn ook van Hakim.Het moet met alle zijn opticas EYES NO worden,dan kan hij zijn brilletjes inpakken en met spullen en familie terug naar Lebanon gaan waar hij zeker met open armen ontvangen zou worden.

 6. goed plan…ik doe mee!

 7. Tata Celestial, abo ku konose Oswald i Papito van der Dijs, ku ta fiel na bo palabra, kubrinan i proteja nan ku e forsa di bo man di tur esnan ku ke lanta kontra di Lovers i Vanddis. Kubri nan for di tur mal deseo, di tur kos impuro, aktitut, hostil, pleitu, envidia, rabia, desunion, i partidismo.
  Sigi genera den Oswald i Papito: Amor, Goso, Pas, Sabiduria, Amabilidat, Bondat , Fieldat, Humildat i Dominio propio. E kosnan ei no ta bai kontra ningun lei.
  Tur esaki nos ta pidi Bo den nomber di Cristu Jesus, Amen!

 8. Optica Hakim ook boycotten! Ik denk dat er veel betere opticas zijn dan Optica Hakim, want een eigenaar die zich niets aantrekt van belastingschulden zal zich ook niet geinteresseerd zijn in klanten. Naar Optica Hakim gaan lijkt me daarom gevaarlijk voor je ogen.

 9. Van DIEF .

 10. Hoe zit het met Optica Hakim??????

 11. En bij Curoil geven ze nog gewoon Fun Miles hoor. Tenminste wel in Tera Kora

 12. Ik pis op Vanddis!

 13. Zo… op mijn facebook staat ie ook. Goede aktie!

 14. Prima aktie! Zeg het voort! Weg met de van der Dijs mafia!

 15. @Henkie ze hebben geen flauw idee hoe dat zou moeten. En bovendien vallen .com domeinen onder Amerikaans beheer, niet lokaal.

  Een .an website zouden ze kunnen sluiten. VersGeperst wordt lastig. Neem aan dat de servers ook in Amerika gehost staan.

 16. Ik tank al jaren niet meer bij VanDis. Dus Join the Club.
  Doen hoor.

 17. Goed zo, je moet ze pakken op de (enige) plek waar ze het voelen, in de portemonnaie!!
  Prima actie, hier kunnen vele mensen anoniem aan meedoen.
  Een dergelijke actie kan op korte termijn een enorme impact hebben op de bedrijfsinkomsten. Goed idee, en goed moment om die hele bende aan te pakken!!

 18. Goed zo, je moet ze pakken op de (enige) waar ze het voelen, in de portemonnaie!!
  Prima actie en, hieraan kunnen vele mensen anoniem meedoen.
  Een dergelijke actie kan op korte termijn een enorme impact hebben op de bedrijfsinkomsten. Goed idee, en goed moment om die bende aan te pakken.

 19. JOIN the CLUB:
  BOYCOT aan regering en vriendjes/familie gelieerde bedrijven !!!
  GAME OVER voor de maffioso.

 20. Goisco die behandelen hun werknemers legale en illegale heel slecht !! Vanddis gaat volgens de regels

 21. Prima idee!

 22. Ik kwam er al niet maar ga nu zéker niet meer daar. Loop nog liever 10k met een jerrycan naar de dichtsbijzijnde Curoil. Lootjes-onzin doen wij niet aan, Taco Time was ik nog niet geweest, maar staat op de black-list!
  Wel jammer van de Lovers fruitpunch, damn..!

 23. goede aktie,
  versgeperst kunnen ze sluiten -Face book niet

 24. als de helft van de curacaose bevolking niet daar tanken, zullen ze een behoorlijk strop krijgen.
  en terecht…
  ze dachten rijk te worden met hun schoonzoon als MP, lachen….

 25. Doe ik allang! Hopelijk volgen er meerdere!
  zoizo koop ik geen lootjes, en Taco Time is niet te vreten…

 26. gezien de bankafschriften bij de Minister President die ongeveer 125.000, 00 gulden heeft gekregen van de Maatschappij wat ongeveer de een miljoen liter benzine is kwa winst marge die de benzine maatschappijen krijgen denk ik toch wel dat de gedachte van waarom de fun-miles eraf moesten wel terecht is.

  als benzine maatschappijen geen kortingen mogen geven waarom dan wel een hele grote korting aan 1 persoon. Snap nu ook wel waarom de tegen partij van Fun-miles niks kon geven aan het volk omdat alle kortingen na 1 persoon moest.

 27. Hopi BON !!! wie kunnen we nog meer boycotten ????

 28. En ook geen lootjes meer van Robby’s Lottery. Geen lovers producten meer, Niet meer naar Taco Time.