• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De politiecentrale heeft gisteren rond 17.00 uur een patrouille gestuurd naar de Seru Loraweg omdat twee honden een man hadden aangevallen. Bij aankomst van de patrouille bleek dat het slachtoffer al door de eigenaar van de honden naar de dokter was gebracht.

 
Uit voorlopig onderzoek blijkt dat de honden, twee rottweilers, van het erf zijn ontsnapt toen één van de bewoners de poort opende om met de auto naar binnen te rijden. Toen de honden de straat op renden vielen zij het nietsvermoedend slachtoffer aan.

Beetwonden
De 50-jarige man liep ernstige beetwonden op aan zijn rechterbeen. Na behandeling kon hij terug naar huis. De politie heeft met hulp van personeel van Servisio di Kontrol i Siguridat (SKS) de twee honden in beslag genomen.

5 reacties op “Man aangevallen door honden”

 1. @Serka di Bo: Op commando kan je honden aanleren om iemand te pakken of aan te geven te stoppen. Hierdoor houdt jezelf de criminelen nog beter buiten je tuin! Zeker als je weg bent zijn ze nog waakzamer! Dat zullen de lokalen op Curacao nooit leren en begrijpen…helaas (misschien 5% wel). Dat zijn de normen en waarden mbt dieren. Daar zal ik nooit aan kunnen wennen.

 2. waren er nog tetanus injecties voorhanden?

 3. En zo zijn er nog vele duizenden hysterisch en chronisch blaffende TIJDBOMMEN op het eiland!
  Enkel te hopen, dat de domme eigenaren zelf enórm gebeten gaat worden en niet onschuldige mensen, die op de openbare weg durven te lopen, vaak met stok ………

 4. @Gerrit, of mensen willen juist valse honden hebben.. met al die criminalitiet moet jezelf verdedigen

 5. Opvoeden van je honden is ook een vak!