• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Elektronicawinkel Omni aan de Fokkerweg is voor de tweede keer in een week tijd slachtoffer geworden van een inbraak. Beide keren werd geprobeerd om het pand binnen te komen door met geweld met een voertuig het pand in te rijden.

 

Volgens de politie kregen zij maandag 27 februari om 04.53 uur een melding binnen van inbraak bij de elektronicawinkel. Deze zaak is nu in onderzoek. “Vanmorgen om 06.07 uur kwam er weer een melding van inbraak bij Omni”, vertelt een woordvoerder van de politie. “Onbekenden hadden met hun voertuig de winkel geramd. Wie de inbrekers waren en wat er is meegenomen, weten we nog niet.”

Schade
Volgens Amigoe, die met de directeur van Omni heeft gesproken, is de auto bij de eerste kraak in de winkel blijven steken. Toch zijn er toen nog een aantal flatscreens televisies meegenomen. Bij de tweede kraak is een lading met dure televisies en muziekapparatuur ontvreemd. Ook heeft de elektronicawinkel schade aan de pui.

7 reacties op “Omni weer slachtoffer van inbraak”

 1. Het CTB met zijn aktie ‘dushi hende nos ta’ doet mij denken aan die Iraakse minister van informatie.

  Het Curacaose volk is verworden tot een groep criminelen, blijkt dat niet uit dit soort overvallen dan wel uit de corrupte regering waarop ze massaal gestemd hebben.

 2. Diep triest en vreselijk voor de eigenaren!!

 3. @ Linda. In alle redelijkheid houdt het een keer op met beveiligen en de mogelijkheden zijn ook afhankelijk van het pand. Het blijft vaak een wedloop met de criminaliteit en een ontmoedigingsbeleid, opdat de criminelen eerder bij de buren gaan inbreken. Ik wil wedden, dat het bij jou thuis een peuleschilletje is om in te breken, als het dievengilde zou willen inbreken. Wat wil je doen tegen ramkraken? Er een Duitse bunker van maken waar geen tank doorheen komt? Dit fenomeen zal altijd blijven bestaan en de taak van Kade Wilsoe is om het te beheersen en criminelen op te pakken.

 4. @linda, wij moeten dus achter tralies wonen en het tuig mag vrij rond lopen.
  is dat het curacao waar je naar toe wilt?
  blijf dan maar gewoon op deze regering stemmen…..

 5. @linda, jij hebt vast en zeker heel veel geld omdat zomaar te betalen?

 6. Die dushi hende waar het CTB het steeds over heeft kom je echt overal tegen!

 7. 2 keer in 1 week???..Waarom beveiligd je niet alles beter en anders na de 1ste keer???
  Tja dan komen ze terug om de “”rest””nog ff op te halen he!!!!!!!!!