• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De politie op Bonaire moest gistermiddag uitrukken voor ongeval met een quad op de plantage Bolivia. Twee mannen waren ter hoogte van de Kunuku Arowak op quads aan het rijden, toen één van de mannen de macht over het stuur verloor en tegen een rots botste.

 
Het slachtoffer, afkomstig uit Nederland, verbleef als toerist op Bonaire en raakte zwaar gewond. Hij is met spoed door een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Overleden
De verwondingen waren echter zo ernstig dat de man later op de avond voor verdere behandeling naar Colombia zou worden overgebracht. Het slachtoffer werd met de ambulance naar de Flamingo Airport gebracht, waar hij uiteindelijk omstreeks 23.35 uur overleed.

12 reacties op “Dodelijk ongeluk met quad op Bonaire”

 1. Lieve wouter,
  Rust in vrede! Niet te bevatten.

  @hans van der veen. Je bent een klootzak!!

 2. Wat een slap geklets allemaal van de meeste hier! Iemand heeft het leven gelaten dat is allemaal zeer triest. De manier waarop maakt toch allemaal niet meer uit, Je kunt ook oversteken en door een auto worden overreden, moeten we auto”s ook maar verbieden en ook verbieden iemand te laten oversteken!!!
  Daar gaat het toch allemaal niet om!!
  Ik wens alle nabestaande heel veel sterkte de komende tijd!!

 3. lieve wouter,

  veel te jong uit het levengerukt,
  rust zacht.

  mijn gedachte gan naar wouter zijn ouders en vriendin wendy.

  sterkte tamara.

 4. Wouter, we zijn verbijsterd toen we dit slechte nieuws te horen kregen……..alhoewel wij je eigenlijk pas een paar maanden kennen, ben je in de tijd dat je onze aannemer was, ook een vriend van ons geworden. Je hele leven nog voor je………..we kunnen het nog steeds niet geloven. Rust zacht en sterkte voor de nabestaanden, voornamelijk Wendy en je ouders.

 5. De natuur is er niet voor om kapot gereden te worden, die krengen richten ontzettend veel schade aan en kunnen leiden tot dodelijke ongevallen. Er zijn genoeg andere hobbies die niet deze nadelen hebben.

 6. Meneer de politei………

  waarom zo hard
  waarom geen helm
  waarom geen goede kleding etc.
  waarom niet op de plaats,waar ze voor bestemd???????zijn!!

  hoe triest ook.ook dit boontje komt om z,n “loondje….”

 7. @ Ergernis…Het is natuurlijk zeer triest dat er iemand is aan is overleden . Maar vergeet niet dat deze voertuigen zijn ontworpen en gemaakt JUIST om in de natuur te te fungeren. Dat ze daarom dus niet op straat horen alleen al kwa wegligging zijn ze er niet voor ontworpen. Maar dus wel ontworpen voor onbestraatte plekken. Hoe wilder de natuur hoe beter, dus hoe verder van de straat hoe beter. Laat ze maar flink diep de mondi en ongerept terrein in gaan, want daar zijn ze immers voor bestemd. En het ligt natuurlijk aan de persoon hoe die ermee omgaat. Zo vormen geen gevaar op de openbare weg waar ze zowieso al niet voor bestemd zijn. Er is mondi en kunuku genoeg……

 8. @Ergenis,
  Jij wilt die dingen helemaal gaan verbieden. Weg van deze aardbol.
  Dan auto’s en Jeep’s ook maar.
  Die voortuigen zijn gemaakt voor zand en rotsen. (eroverheen dan he..) Enne..inderdaad niet om tussen de plantjes te rijden.
  Maar ze op basis van ongelukken verbieden? Laat ze gewoon les nemen alvorens ze ermee rijden. En misschien zelfs wel de leeftijd omhoog om zo’n ding te mogen besturen.
  Verplichten om een helm te dragen.

  Het apparaat zelf is niet schuldig. Eerst alle handwapens maar s verbieden. Of ..alle..voertuigen. Niet alleen de quad’s omdat jij er persoonlijk een hekel aan hebt.

 9. wouter rust zacht man

 10. Verschrikkelijk wat er is gebeurd,veel sterkte voor de nabestaanden.
  Het verbaast me eigenlijk dat dit niet veel eerder is gebeurd.Bijna dagelijks kom ik deze
  voertuigen tegen op Kaminda Lagoen.
  Veelal word er veel te hard gereden op een straat in zeer slechte conditie waar vrachtwagens keihard overheen jekkeren en je ook nog uit moet wijken voor overstekende ezels,geiten,honden,kippen,schapen enz.
  De bestuurders van deze voertuigen zijn niet beschermd dmv van een valhelm en beschermende kleding.

 11. Waarom is de patient niet naar Curaçao vervoerd? Dat zou sneller zijn gegaan. En voer aub de regel in dat deze ondingen niet meer op de weg mogen en zeker neit in de natuur.

 12. RIP, maar ik blijf het zeggen zolang mensen te hard met deze dingen rijden zal dit blijven gebeuren..