• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Spraakmakend nieuws, een knallend evenement of sportief hoogstandje, soms wil je als lezer zelf in de pen klimmen. Ingezonden brieven zijn bij Versgeperst.com welkom. Gisteren ontving de redactie een mail van Mary Doityourself met transactiegegevens van premier Gerrit Schotte.

Deze mail is de derde in een reeks mails met uitgelekte stukken. De eerdere mails bevatte informatie over belastingschulden en schulden bij de Sociale Verzekeringsbank van minister Nasser el Hakim en George Jamaloodin. De mails zijn terecht gekomen bij verschillende media. De bijlages uit deze mail staan inmiddels online via de deze link.

Lik op stuk 3
Uit eerder gelekte stukken van de Veiligheidsdienst is gebleken dat diverse ministers niet ministeriabel waren. Minister president Schotte heeft het geëigende screeningsproces gefrustreerd door het toenmalig hoofd van de Veiligheidsdienst op non-actief te stellen en drie gerechtelijke vonnissen ter zake naast zich neer te leggen.

Mot meldingen in de bijlage waarom Schotte het screeningsproces heeft gefrustreerd. Hij kwam ook niet door de screening. Zie de verdachte stortingen van honderdduizenden.

Namens meer dan 4000 verontruste burgers is bij de Staten van Curaçao aangedrongen op alsnog een integriteitsonderzoek naar de betreffende ministers. Tot op heden is geen onafhankelijk onderzoek ingesteld.

Hoe kunnen we deze minister-president vertrouwen?

Als de Staten het niet willen doen dan moeten we het zelf doen.

19 reacties op “Lik op stuk 3”

 1. R Willems,

  Kijk een sgoed naar de fotos van de bijeenkomst. het zijn veelal papiamentstaligen die kwamen protesteren! je probeert het altijd weer af te wentelen op de rijke makamba (ohooh wat een misvatting dat trouwens is als je die salarissen neerlegt naast die van de dos santossen, jamoolodins en hakims van dit eiland, maar goed) Maar deze keer zijn het wel wij yu’i korsou die protesteren. deze regering moet vallen!

 2. Ben gewend aan jullie scheldtirrades, die de kern van de zaak niet versluiert.Er is een Curaçaos volk en daarbij 4000 indringers die hun wil willen opleggen zonder enige respect voor de rest van de bevolking. 4000 is nog steeds een democratische minderheid die zich moeten aanpassen!
  Wie zich niet wil aanpassen en hoe dan ook als 4000 indringers hun wil op deze Curaçao wil opleggen, is bezig haat en nijd tegenzichzelf op te roepen.
  Deze groep van 4000 is erop uit een coup om dan zelf zoals tijdens de periode van Nederlandse Antillen zich te kunnen verrijken op de rug van de gewone Papiamentstalige Curçaoenaar. Mocht men dan via de politiek naar de macht grijpen, dan zal een sanitaire cordon volgen om ze definitief uit te schakelen! Het gaat hier om een vrije Curaçaose Volk of 4000 indringers die hoe dan ook zich willen laten gelden. Gaat het nu om 4000 indringers wat hun gelijk ook kan ziijn, of gaat het om een vrije Curaçaos Volk die geen 4000 indringers nodig hebben die de dienst uit te maken. De enigste korte weg is, ze moeten alle 4000 weg opdat Curaçao zich vrij zal kunnen ontwikkelen zonder druk van niemand. Zij passen zich aan of oprotten of eeuwigdurende polarisatie dat voor iedereen het leven zal verzuren! Het moet duidelijk zijn, 4000 indringers maar nooit meer boven de Curaçaose bevolking. Zij die het willen begrijpen doen dat, en zij die niet willen begrijpen doen dat ook, maar 4000 indringers boven de Curçaose volk, nooit meer!!

 3. @Denise Swart

  Ik kan nu al zeggen dat u geheel verkeerd bent ingelicht. Jammer om zomaar iets aan te nemen.

 4. @ Royer

  Helemaal eens. Gun Willems zijn podium. En absoluut niet meer reageren.

 5. helemaal met R. Royer eens……
  gewoon Rudy Willems keihard negeren….

 6. @ Denise Swart. Dan weet je meer dan “allemaal”. Ik weet zeker, dat “allemaal” schromelijk overdreven is en ik kan je met 100% zekerheid vertellen, dat het Omayra Leeflang niet is. Zelfs de PAR is het niet. Wie het wel is, weet ik niet. Dan zou ze toch minstens gisterenavond bij SSK aanwezig zijn geweest. Zij faciliteert slechts de link op haar blog wat zij ook maar per mail heeft ontvangen. Als je hierover een flinke weddenschap wil hebben, kom maar op.

 7. Mary Doityourself? We weten toch allemaal allang al dat dit gewoon Omayra Leeflang is? Kom op Versgeperst, verder kijken dan je neus lang is!!!

 8. http://www.telegraaf.nl/binnenland/11651422/__Hillen__klokkenluiders_moedig__.html

 9. Willems R moet maar gauw opgenomen worden in het nw ziekenhuis. Willem de curacouse bevolking is niet deze 4000 actievoerders zat maar deze regering en zijn 4000 aanhangers,opzouten.

 10. Is R. Willems zijn medicijnen weer eens vergeten in te nemen?
  Wat een geraaskal van deze YU-BELG.
  4.000 nemen het risico van intimidatie – marteling – uitsluiting etc. etc, DUS het werkelijk aantal ondergrondse aantal sympathisanten van een NORMAAL en VRIJ leven op Korsou is duizenden malen groter.
  Laat Willems maar eens goed naar de foto’s en filmpjes van de succesvolle SSK-manifestatie kijken en dan ziet hij een doorsnede van de hele Curacaose bevolking die het allen SPUUGZAT is hoe de DICTATORIALE regering aan het werk is !!!!!!!!

 11. Willems R. is het schoolvoorbeeld van de Curaocaose kiezer, en dat is iemand die het niet slecht bedoelt maar door een tekortschietende intelligentie voortdurend de verkeerde keuzes maakt (Schotte, Asjes, Wiels, Jamaloodin, El Hakim, Constantia, Godett).

  Je kunt het WIllems R en zijn eilandgenoten dus niet kwalijk nemen, maar soms is het wel eens vermoeiend wanneer je zelf als intelligent persoon heel helder ziet dat bovenstaande politici iedereen bedriegen terwijl Willems R en andere intellectueel minder bedeelden blijven geloven dat Schotte Sinterklaas en Wiels de kerstman is.

  De discussie met Willems R aangaan is daarom zinloos. Laat hem daarom op dit forum maar stoom afblazen, dan lachen we er gewoon om.

 12. Beste Willems, je blijft gewoon beweren dat bij iedereen in zijn priveleven iets gevonden zal worden; zoals de waard is vertrouwd hij zijn gasten?
  Wat zijn dat voor domme en doorzichtige commentaren, leer dat eens af!

 13. @ R Willems

  Je weet niet waar je over spreekt.
  Klokkenluiders dienen TEN ALLE TIJDEN beschermd te worden. Zonder hen zijn we nergens.
  Je praat maar weer wat vanuit Belgie.

 14. Vandaag 6 maart 2012 werd een nieuwe vereniging boven het doopvont gehouden:
  L.D.Y.K (Liberashon-Di-YU-Korsou)
  Het is een vereninging, die de algemene belangen van de Yu-di Korsou beschermt, bevordert en behartigt!
  Inschrijf adres volgt binnenkort!

  Willems Rudy.

 15. De maag is vol!
  Durgaran en André Hoop plegen publieke chantage, heksenjacht en onderkruiperij, die kennelijk “rust” brengt voor hen en hun 4000 aanhangers, maar onrust zaait bij de rest van de bevolking. Het is daarom de hoogste tijd dat Durgaran en geheel het zootje van 4000 verjaagd moeten worden van het Eiland als onrust zaaiers. Zij moeten met hun allen ergens naar toe, waar zij onbezorgd hun leven kunnen voortzetten en niet meer door hun bezorgdheid op het Eiland de rest van de bevolking ondermijnen met hun verzet en chantage, waarvoor er geen plaats is. Curaçao heeft zijn maag vol van deze niets ontziende onderkruipers, die de ontwikkeling van het Eiland in de weg staan en saboteren. Ze moeten alle 4000 eruit hoe dan ook, liever nu dan later! Allen moeten direct opzouten de maat is vol!!!

 16. Geachte Mary Do-it-yourself,

  Dat privé informaties naar buiten lekken, is het een teken van “heksenjacht”. Alleen geheime bankrekeningen hadden verdacht kunnen zijn!
  Juist deze actiegroepen die privé gegevens op straat brengen dienen gescreend te worden op goed fatsoen en hun verdachte intenties.
  Bij iedereen in zijn privéleven zal iets gevonden kunnen worden, daarom mag men blij zijn dat er een regering is, Gescreende integer gevonden partijmensen behoren tot zeldzamen!
  Deze wijze van onderkruipen, chantage, maffia die niets ontziet, is een nieuw fenomeen
  dat onmiddellijk aan de schandpaal moet!

 17. SSK gebouw is bij de oude schouwburg richting techniek en design.

 18. Wie kan mij vertellen waar het SSK gebouw ligt, straat/weg,plaats.

 19. Duidelijk dat we geen enkele minister en ministerpresident kunnen vertrouwen. Aangezien de MAN en de PS de MFK steunen zijn zij net zo schuldig hieraan!