• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Statenvoorzitter Ivar Asjes betreurt de uitspraak van Derek Durgaram van Akshon Dushi Kòrsou; ‘We krijgen geen gehoor van de Staten’. Volgens Asjes zijn er weer valse beschuldigingen gedaan met als doel de naam van het parlement te beschadigen.

 
De uitspraak van Durgaram ‘De Staten zitten in een wurggreep van elf parlementariërs, die de coalitie steunen en het belang van hun partij en van bepaalde personen op het eiland hoger stellen dan het algemeen belang’, vindt de Statenvoorzitter pseudo-politiek.

Toelichting
“De brief van Akshon Dushi Kòrsou, gedateerd 17 januari 2012, staat op de agenda van de vergadering van de centrale commissie van 7 maart 2012, om 09.00 uur”, gaat Asjes verder. Daarnaast geeft Asjes aan dat hij woensdag ingaat op het verzoek om de brief toe te lichten. “Ik raad daarom aan dat de heren Durgaram en Van Hoop aanwezig zijn bij de aanvang van de vergadering van 7 maart.” Dan horen Durgaram en Van Hoop of het parlement akkoord gaat met het geven van een toelichting.

[scribd id=83923139 key=key-2b075j0lafb6w1coidik mode=list]
[scribd id=83924130 key=key-lu4n2gy7mj08ugyltch mode=list]

13 reacties op “‘Weer valse beschuldigingen’”

 1. @ rita. Zit je nou weer in de baas z’n tijd je onzin uit te kramen. Foei toch en dom ook. Welk zinnig mens wil zich nou zo belachelijk maken?

 2. @Rita, we houden op wanneer de criminelen uit de regering zijn! en niet eerder! Het is over! BASTA!

 3. jullie zijn echt hele trieste mensen.een alleen drama enniemand houdt op. erg hoor.

 4. van vals beschuldigen weten we alles af, daar worden we dagelijks mee geconfronteerd,

 5. Jasjes is een D.I.V.A. en een D.I.V.A. behoort niet in de Staten en zeker niet als voorzitter! Leg die functie maar neer en ga a.u.b. met dat gezannik op Twitter en Facebook. Uit jouw frustraties bij de fanclub van Justin Bieber. Die pubers hebben wel tijd voor je!

 6. De man is volstrekt krankjorum geworden. Tijd voor een extra long-stay in de Caprilles.

 7. Jasje is autodidact bezig, hij ontwikkeld zichzelf tot de meest komische komiek op onze rots.

 8. @Robbie, Derek Durgaram is Curacaoenaar.

 9. Jasjes, de staten is een grote groep van corrupte criminelen die we niet meer serieus nemen! en betaal je schulden aan selikor!!

 10. Ach, Jasjes is gewoon een zieligerd en noemt alles een valse beschuldiging zelfs dat hij op onze kosten o.a. pakken en parfums in Amerika heeft gekocht en dat mevr. Tasjes niet naar een bestaande functie heeft gesolliciteerd. Het vertrouwen in hem is allang tot het nulpunt gereduceerd en niemand behalve hijzelf is in staat het parlement te beschadigen met z’n dictatoriaal functioneren.

 11. Maar is derek Durgaram Curacaoenaar? Die naam lijkt ook niet Nederlands, Mij dunkt van niet.

 12. Asjes is voorzitter van een bende meelopers, genaamd de Staten, die catagorisch weigeren om de ministers te screenen – en dat alleen omdat zij individueel volop meeprofiteren van het corrupte gedrag van deze ministers.

  Een fractie van de bekend geworden feiten over Jamaloodin, El Hakim en Schotte zou al voldoende moeten zijn om hen te doen besluiten zelf op te stappen. De daadwerkelijke overvloed aan feiten had al lang geleden voor de Staten aanleiding moeten zijn om hun ontslag te eisen.

  Maar macht corrumpeert, en daarom loopt een Stella van Rijn die toch niet blind is nog steeds als een lemming achter Schotte aan. Daarom weigert een AmerigoThode (die zelf een zoon in het gevang heeft wegens drugshandel) ook maar 1 kritische vraag te stellen over Schotte. Maar wat kun je verwachten van een partij die een ongediplomeerde Constantia (strafblad en recent weer betrapt op het vervalsen van een HBO diploma en dronkenschap in het openbaar) tot minister van Gezondheidszorg benoemt?

 13. Asjes moet met verdwijnen…