• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Automobilisten betalen vanaf morgen bij de pomp dertien cent meer voor benzine en diesel. Dat meldt het Bureau Telecommunicatie, Post en Utiliteiten (BTPU). Benzine gaat omhoog van 2,25 gulden naar 2,383 gulden. Diesel gaat met vier cent omhoog wat neer komt op 1,977 gulden per liter.

Door deze prijsverhogingen zijn de brandstofprijzen terug op het niveau van augustus vorig jaar. Ten opzichte van vorig jaar betaalden consumenten voor één liter benzine 2,09 gulden en voor diesel 1,52 gulden per liter.

16 reacties op “Prijzen benzine en diesel omhoog”

 1. @Beer, benzine prijzen zijn juist enorm gestegen na 10-10.. ik weet niet op welk eiland jij zat?

  De internationale benzine prijzen zijn in die tijd wel enorm gedaald maar daar merken wij niets van..

 2. Even een reminder, na de verkiezingen zijn de benzine en dieselprijzen wel zeer fors gedaald. Ik weet niet meer wat het precies was toen, maar nu zitten we daar misschien nog wel onder.
  Maar laat ik niemand van jullie bij Vanddddddis zien tanken!
  Dan lees ik jullie reacties niet meer.

 3. Olieprijs in de werled is gewoon hoog, Op curacao is het nog goedkoop voor benzine.
  Een logisch gevolg gewoon. Niet zeiken of ga fietsen als je het niet kan betalen.

 4. Ik dacht dat we 4 maanden voorraad in opslag hebben,over twee weken is het misschien wel weer verlaagd de olie inkoop???????????????we gaan de goeie kant op met dit zooitje ongeregelde reislustige pretpark figuren.

 5. Ik weet niet of je als eilandsraadlid bijbaantjes mag hebben, dit om tegen beinvloeding van derden bestand te zijn,

 6. Een grote en regelrechte rampkoers die deze zakkevullers voor de bevolking in petto heeft.heeft u gezien toen de brandstof weer goedkooper werd dat het OV goedkooper werd nee,want elke keer gaan prijzen omhoog maar zakken doen ze niet,kijk naar ooit het kwartje van Kok in NL,en laten we over de groente en fruit maar helemaal niks meer zeggen die is ruim 25% duurder geworden.Nu weer een lek genaamd schottegat lek en de volgende namen staan al op de wachtlijst om straks een voor een bekend te worden,als de VDC mag lekken mogen wij burgers dat ook,kom allen maandag naar het SSK gebouw en laat je stem horen,er moeten nieuwe verkiezingen komen maakt niet uit wie gaat winnen als het maar niet deze dictators zijn.Stem op een partij maar niet op MFK,PS of MAN,we zijn het zat dat 4 familie’s de dienst uit zijn gaan maken op dit wonder mooie eiland.

 7. @Dennis, moet je maar naar Venezuela gaan.. is een stukje dichterbij en betaal je 10 cent per liter. Als je toch wil gaan vergelijken dan doen we dat wat dichter bij huis en Isla is van PDVSA ja Venezuela dus!!

 8. @Dennis

  In Nederland verdien je ook meer, ook is het minimum loon veel hoger.
  En ja het is hier veeeeeel beter dan in Nederland, en ik kan nog wel meer landen opnoemen, maar waar ging het ook alweer om????
  Ohwja de benzine prijzen op Curacao!!!!!!!!!!!!!!

 9. @Dennis

  We wonen hier, en ik als Yu di Korsou heb niets te maken met de benzineprijzen in Nederland. Dus grote onzin.
  Waar we wel aan moeten denken zijn de chauffeurs die hun hoofd boven water moeten zien te houden op het eiland. Deze verhoging zal weer tot gevolg hebben dat de bus-prijzen omhoog gaan, waarme je indirect de mensen benadeeld die gebruik van OV moeten maken.
  Het is absoluut niet nodig zo’n enorme verhoging ineens te doen. Op Aruba schijnt het dus wel allemaal te kunnen, lagere benzineprijzen is dus. wel degelijjk mogelijk. Maar daar hebben ze ook geen vd Dijs familie gelieerd aan Schotte.

  Reden temeer voor iedereen om naar het SKK gebouw te komen, a.s. maandag. Laat van u horen en geef aan dat genoeg genoeg is.

 10. Moet je maar in Nederland komen daar betaal je voor benzine 1.80 euro voor een liter benzine dat is 4.24 ANG dat is pas duur.
  Hadden we jullie pomp prijzen maar. En ik ben ook van mening als je als Nederlander op Curacao bent gaan wonen om iedere keer te zeiken over het eiland waarom ga je dan niet terug naar Nederland waar alles zogenaamd beter is ???
  Maar dat doen jullie niet om dat het op Curacao toch stiekem fijner is dan hier in Nederland.

 11. Mooi. Van mij mag de prijs nog wel wat omhoog. Hoe minder stinkauto’s op de weg hoe beter.

 12. GETEISEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 13. ALLES WORD NOG DUURDER dus verbaas je niet wen er maar aan als de regering heel hard roept het word goedkoper.

  nou pas maar op dan is het zo duurder.

  Ja van Dis moet geen verlies lijden he!

 14. OPLOCHTERS ZIJN HET!! En maar beloven dat de prijzen gaan dalen!! Ik heb ze in tijden niet zo veel zien STIJGEN! Bah!

  En die groenten die goedkoper zouden worden? Ik zie er niks van terug. Oplichters.

 15. alles word duurder en dan pakken ze ook nog de fun-miles af

 16. Die dure reizen en dagvergoedingen van de dieven in Forti moeten toch ergens van betaald worden.