• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De actiegroep Akshon Dushi Kòrsou houdt samen met andere pressiegroepen maandag een openbare vergadering. “De vergadering is voor iedereen toegankelijk die het niet eens is met de gang van zaken in de regering”, laat Derek Durgaram weten, woordvoerder van de actiegroep.

“Er komen allemaal harde feiten naar boven over de mensen die ons land regeren. In januari kwam ook weer informatie naar buiten van een netwerkbeheerder.” Durgaram zegt dat er steeds weer ‘iets’ boven water komt, ‘dan weer het lekken van gegevens, dan weer de veiligheidsdienst en dan de screening’.

Eigen belang
“Er zijn elf parlementsleden en het lijkt alsof iedere partij zijn eigen belangen behartigt”, gaat Durgaram verder. “Niemand zegt wat en dat kan absoluut niet. De onderwerpen worden gewoon niet besproken in het parlement. Daarom doen we een oproep aan iedereen die vindt dat dit zo niet langer kan.” De vergadering start maandag om 18.00 uur in het gebouw van Sentral di Sindikatonan di Kòrsou (SSK).

Centrale Commissievergadering
De pressiegroepen hebben woensdag een Centrale Commissievergadering met Statenvoorzitter Ivar Asjes. Tijdens deze vergadering willen de groepen praten over een commissie die moet worden geïnstalleerd om onderzoek te doen naar de integriteit van ministers.

10 reacties op “Pressiegroepen roepen volk op”

 1. Ik lees net dat El Hakim de hotels wil gaan dwingen om de kamerbelasting te betalen. Hoe kan je de hotels nu dwingen terwijl je zelf je belastingen niet afdraagt??

  Daar gaat het om….integriteit.

  Je bent toch ronduit belachelijk als minister!!!!! De hotels nemen je toch niet serieus als je een dergelijk onderwerp op de agenda zet.!!

 2. Jamoloodin declareert wel, en zodoende betalen wij voor zijn drinkavondje.

 3. I’ll be there.

 4. Ik ben van de partij

 5. Don’t give up!!
  Als we nu niet HARD ROEPEN en de straat opgaan hebben we geen excuss als het nog verder mis gaat.
  OOOOOIT in de jaren van opkomst Hitler heeft men het ook laten groeien en broeien tot het te laat was !!!!!!!!!!!!!! NEVER AGAIN !!!!!!!!! NU ACTIE
  ALLEN NAAR SSK op maandag NO EXCUSES !!!

 6. Het volk dat deze regering van criminelen heeft gekozen verdient eigenlijk ook niet beter. Dushi Korsow zal binnenkort zijn verworden tot het Somalie van de Carribean, geisoleerd van de beschaafde wereld.

 7. het gewone volk is gewend om belazert te worden, die blijven dus thuis.
  deze mensen denken; of ik nou door de een bestolen wordt of door de ander, maakt mij niet uit.
  ik zal wel weer gaan, maar geloven doe ik er ook niet echt in.
  deze regering is echt niet van plan op te stappen, want dan loopt de beerput leeg.
  de stank zal niet te harden zijn..

 8. Ik kom!

 9. goeie zaak

 10. Prima initiatief, zeker nu ik gisteravond minister Jamaloodin de hele avond duur zag drinken in Omundo. Hoe kan iemand dat zonder gewetensbezwaren doen terwijl iedereen die om hem heen staat weet dat hij miljoenen schulden aan de Belastingdienst en SVB niet betaalt?

  Van de andere kant… zal het volk maandag gaan protesteren tegen een stelletje corrupte bandieten die ze zelf gekozen hebben?