• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

curacao nieuws Vers KortjeCURAÇAO – Premier Gerrit Schotte is vandaag vertrokken naar Haïti. De premier is voor een tweedaags werkbezoek in het land en zal onder andere president Michel Martelly bezoeken. De twee bewindsmannen zullen het onder meer hebben over welke rol Curaçaose aannemers kunnen spelen bij de wederopbouw van Port-au-Prince.

14 reacties op “Premier Schotte naar Haïti”

 1. Wat doet Oswald van der dijs met schotte in haiti? Een premier en zijn financier samen op reis. Dat kan toch niets goeds opbrengen.

 2. Schotte gaat in de bouw? wie komt er uit de bouw,ziin rechter trek hand Stella,zij heeft alle kennis in haar huig om met der groten der aarden te onderhandelen.

 3. Hoe is het mogelijk om je nog meer te kakken te zetten als dat je al wordt gezet!?Onze MP denkt de aannemers uit CUROT(ANDERS KAN IK HET NIET MEER NOEMEN) het land Haiti te laten opbouwen,zou het niet zo zijn dat er een paar aannemers in één keer heel rijk worden met vredelievende gelden gestort door………… halen wat je halen kan Schotte,nu kan het nog.maar je word net zo als alle dictators achterhaald,knop dat maar in je hoofd.

 4. De president van Haiti is pas hier geweest dus het is een groot vraagteke, waarvoor Schotte naar Haiti gaat. Gaat hij kijken naar een villa en beschikbaar vrouwelijk schoon, als hij daar asiel zal krijgen?

 5. Echt schijtziek wordt ik van die man, ik DUIM op hun aftreden z.s.m.! Met al zijn reiservaringen achter de rug vindt hij wellicht een job bij tripadvisor ofzo…

 6. @ Domboklad. Met dit figuur bestaat er geen toekomst behalve een verloren toekomst voor een verloren generatie. Je bedoelt natuurlijk het tegenovergestelde, want in zijn of jouw woordenboek kan onmogelijk het woord wijsheid staan.

 7. goed bezig mp je wordt er wijzer van en wij gaan er in de toekomst gebruik maken van je wijsheid !!

 8. jongens relax. de premier gaat daar naartoe om persoonlijke zaken te doen met de president van haiti om zijn exemplaren van zijn gerrit mobiel te verkopen en op gebied van duurzaam energie waar hij ook een vinger in de pap heeft

 9. Aannemers daarheen sturen terwijl hier op curacao genoeg werkzaamheden verricht moeten worden!!!! Laat dat schoot hondje van Amparo eerst zorgen dat die wegen hier op curacao worden gemaakt voordat je aannemers naar buiten stuurt!

 10. Oh?
  Kunnen we het op Curacao allemaal zo goed dan?
  Is het niet verstandig om eerst in eigen huis alles op orde te hebben?
  Ik denk dat Haiti behoefte heeft aan goede ziekenhuizen en infrastructuur. Dat is op Curacao wel in orde…………….

 11. Hmm dus op Curacao bouwen mensen uit jamaica en Haiti.. en dan gaan de YDK naar Haiti om te bouwen??

 12. Dit is kolderiek!

 13. Onze mas serka di bo premier, met ongetwijfeld in zijn gevolg de onvermijdelijke Stella van Rijn en persoonlijke fotograaf, gaat weer eens een paar dagen feest vieren in het buitenland.

  En het Curacaose volk vind het allemaal normaal.

 14. Huh…??? Die Martelly stopt er toch mee?