• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Minister Nasser El Hakim van Economische Ontwikkeling vergadert deze week in Colombia tijdens de toerismebeurs over de voortgang van het project  ‘1 ticket, 8 destinations’. De focus ligt op de verbetering van toeristen- en vrachtroutes tussen Caribische landen.

El Hakim is samen met een delegatie van zijn ministerie, CTB, CHATA, Kamer van Koophandel en vertegenwoordigers uit de toerismebranche naar Colombia afgereisd. Het project ‘1 ticket, 8 destinations’ heeft tot doel het reizen tussen Aruba, Bonaire, Colombia, Grenada, Trinidad & Tobago (twee bestemmingen), Venezuela en Curaçao te verbeteren. De minister wil op deze wijze het toerisme in het zuidelijk deel van het Caribisch gebied een boost geven.

Voedselprijzen
Verder hoopt de minister de voedselprijzen positief te kunnen beïnvloeden. “Fruit en groenten moeten goedkoper en toegankelijker zijn voor het volk van Curaçao. Op dit moment komen onze fruit en groenten via onder andere Miami naar Curaçao, omdat er geen logistieke verdragen zijn met landen in onze omgeving. Hierdoor zijn de invoerkosten hoog en dat resulteert in dure producten.”

13 reacties op “El Hakim: ‘Voedselprijzen kunnen lager’”

 1. En daar moet dit stuk onbenul voor naar Colombia, laat me niet lachen zeg. Kunnen ze in ieder geval de drugs tussen de groente stoppen en goedkoop naar het eiland brengen. Want dat is de bedoeling denk ik. En mocht het allemaal niet goed te zien zijn dan zijn er altijd nog brillen van Hakim’s brilstore.
  LOL, LOL.

 2. El Hakim, ga je gigantische belasting- en SVB schulden eens betalen dan wordt je misschien nog eens geloofwaardig.

  1 ticket, 8 destinations? Jouw inkomsten hebben ook 8 destinations, maar de belastingdienst en de SVB horen daar duidelijk niet bij.

  Schaam je en treed af!

 3. Sinds wannee rgaan de barkies via Miami naar Curacao?

 4. Brillenprijzen kunnen ook goedkoper!

 5. Voedselprijzen omlaag? Het gaat natuurlijk over wat men over houdt..Dat kan ook bereikt worden door geen premies en geen belasting af te dragen. Het volk moet van deze ministers leren hoe ze zelf meer kunnen overhouden. Goed voorbeeld doet goed volgen. Je neemt deze ministers toch niet meer serieus?

 6. We hebben het alleen over miljarden?in NEDERLAND,deze kwajongens YDK die nu aan het bewind zijn doen het beter als de zakkenvuilers als voorheen

 7. Er wordt eerdaags een kamer ge opend,die heet slaap kamer,maar dan in fortie kamer

 8. Wat een populistisch geschreeuw van deze niksnut.
  Ga je schulden betalen!!!

 9. tja, zolang hij minister is roept hij dat al.
  maar alles is alleen maar duurder geworden.
  het klinkt goed: voedsel prijzen omlaag.
  maar met deze regering gaat dat echt niet lukken.
  alle politieke partijen zijn het er mee eens dat de voedsel prijzen omlaag moeten.
  maar de belangen liggen ergens anders: eigen zakken eerst…..

 10. Zucht. logistieke verdagen (bestaan die) helpen niet. Het gaat om invoerrechten en exporttarieven en vrachtkosten. Wat gaat Hakim aan kosten, tarieven en heffingen elders doen??

 11. Hmm deze meneer roept nu al 1.5 jaar dat het voedsel goedkoper kan en het is nog steeds duur en zelfs duurder dankzij partijgenoot Jamaloodin! Nee Hakim.. het is tijd voor daden en geen woorden! je hebt tijd genoeg gehad!

 12. In Nederland wordt er genoeg groente en fruit doorgedraaid en dat is goed genoeg voor hem.

 13. met zoveel schulden wil je natuurlijk goedkoper eten!