• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Spraakmakend nieuws, een knallend evenement of sportief hoogstandje, soms wil je als lezer zelf in de pen klimmen. Ingezonden brieven zijn bij Versgeperst.com welkom. Vandaag ontving de redactie een mail van Bert Doehetzelf over de SVB-schulden van de ministers.
Dit is de tweede brief van Bert Doehetzelf: de eerste brief bevatte gegevens over de belastingschulden van dezelfde ministers, deze brief bevatte gegevens over schulden bij de Sociale Verzekeringsbank. In verband met privacyredenen zijn de bijgevoegde documenten niet gepubliceerd.

Uit eerder gelekte stukken van de Veiligheidsdienst is gebleken dat diverse ministers niet ministeriabel waren. Minister president Schotte heeft het geëigende screeningsproces gefrustreerd door het toenmalig hoofd van de Veiligheidsdienst op non-actief te stellen en drie gerechtelijke vonnissen ter zake naast zich neer te leggen.

http://search.incredimail.com/?q=Telegraaf+memo+uitgelekt+&lang=english&cid=1&source=016104051022105&u=1252499412938487880&a=1uwsyxIgMc0&gc=us
Namens meer dan 4000 verontruste burgers is bij de Staten van Curaçao aangedrongen op alsnog een integriteitsonderzoek naar de betreffende ministers. Tot op heden is geen onafhankelijk onderzoek ingesteld.

Intussen zijn naast belastinggegevens nu ook gegevens over schulden bij svb van twee ministers openbaar gemaakt uit welke stukken blijkt van het op grove wijze niet betalen van verschuldigde belastingen door ministers Jamaloodin en El Hakim.

Hoe kunnen we deze ministers vertrouwen?
U kunt uw ongenoegen over de handelswijze van de Staten en de ministers uiten door bijgaande stukkennaar uw familie, vrienden en bekenden door te sturen.

Als de Staten het niet willen doen dan moeten we het zelf doen.

2 reacties op “Lik op stuk deel 2”

  1. Ga zo door Bert, LOL, LOL.

  2. http://atapalabra.blogspot.com/2012/03/bert-doehtzelf-lik-op-stuk-deel-2.html