• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Bij de Venezolaanse president Hugo Chávez is vannacht een gezwel in het bekken operatief verwijderd in Cuba. De operatie is goed verlopen en de conditie van Chávez is goed. Dat heeft de Venezolaanse vicepresident Elias Jaua vandaag gezegd.

Vorige week werd bekend dat artsen op Cuba een verdacht plekje van ongeveer twee centimeter hadden gevonden in het bekken van de president. Vorig jaar hebben Cubaanse artsen een tumor ter grootte van een honkbal bij Chávez verwijderd.

Beterschap
De regering van Curaçao heeft vandaag een brief gestuurd aan de Venezolaanse president om hem ‘kracht, hoop en positieve energie’ te wensen bij zijn herstel. De regering vindt het belangrijk om goede banden met dat land te onderhouden, onder meer vanwege de raffinaderij op het eiland die wordt gehuurd van het Venezolaanse staatsoliebedrijf PdVSA.

© ANP, alle rechten voorbehouden

3 reacties op “Operatie Chávez goed verlopen”

 1. Altijd weer die politiek erbij. Ik ben gewoon blij voor de mens Chavez dat zijn operatie goed verlopen is. Iedere kankerpatient die sterft is er 1 teveel, ongeacht je politieke voorkeur.

  @ Beer, vervelende reactie van je, niet echt bijster slim of wel. Ik hoop voor je dat jij deze ziekte nooit krijgt, dan zou je wel anders praten.

 2. Quote Aruna “De regering vindt het belangrijk om goede banden met dat land te onderhouden, onder meer vanwege de raffinaderij op het eiland die wordt gehuurd van het Venezolaanse staatsoliebedrijf PdVSA” Aruna. de banden die wij met Venezuela hebben is historisch vanwege onze geografische ligging, zelfs de afstand van 35 zeemijlen zegt heel veel.

 3. De operatie is prima geslaagd.
  Vanaf heden heeft Venezuela een vrouwelijke president die aangesproken kan worden als Victoria.