• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De Amerikaan die gisteren dood is aangetroffen in hotel Pelikaan had bolletjes geslikt, meldt Ludmila Vicento van het Openbaar Ministerie (OM). Het lichaam van de 58-jarige Ronald Vasquez werd gisteren in beslag genomen door het OM. Zij hebben dezelfde dag nog sectie verricht op het lichaam.

Uit sectie is gebleken dat de man bolletjes had geslikt. “Eén van de bolletjes is gaan lekken en dat is de man fataal geworden.” Vicento geeft aan dat het nog onbekend is wanneer het lichaam weer wordt vrijgegeven.

3 reacties op “Dode hotelgast had bolletjes geslikt”

 1. @Linda; ik denk dat de mensen die dit doen wel op de hoogte zijn van eventuele risico’s, maar deze negeren.
  Dan gaat het niet alleen om het feit dat bolletjes stuk kunnen gaan, maar natuurlijk ook de kans dat bij controles gepakt kunnen worden.
  De redenen waarom ze het doen zullen daar waarschijnlijk mee te maken hebben, doordat ze misschien schulden hebben, of door drugs in problemen zijn gekomen.
  Dan wordt dit gezien als een makkelijke oplossing van die problemen, waarbij dan eventuele risico’s en gevaren genegeerd worden.

 2. Je weet dat er zeer vaak bolletjes kapot gaan in de buik van de “”drager/slikker””.met als gevolg..de dood….het.is vaak in het nieuws..en toch wil je snle en makkelijk geld verdienen door bolletjes te gaan slikken???….Ik snap dat echt niet van die mensen die dat doen,,is net een russiche roulette,,,inplaats van kogels zijn het bolletjes.

 3. Het smokkelen van drugs in muziekinstrumenten van een band lijkt me toch veiliger!