• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De regering van Curaçao heeft gisteren namens premier Gerrit Schotte een brief gestuurd naar de Venezolaanse president Hugo Chávez. Kabinet Schotte wenst de president veel sterkte, aanmoediging en positieve energie toe tijdens zijn behandeling die hij in Cuba ondergaat.

Chávez is vrijdag naar Cuba afgereisd voor een behandeling nadat artsen een verdacht plekje in zijn bekken hadden gevonden. Naar verwachting wordt hij één dezer dagen geopereerd. De brief is met de diplomatiek post verstuurd naar het Palacio de Miraflores in Caracas.

4 reacties op “Kabinet Schotte wenst Chávez sterkte”

 1. Chavez redt zich wel, maar is het condoleance register van Ghadaffi al getekend? En vergeet niet om Assad in Syrie sterkte te wensen. Binnenkort zullen we horen dat deze regering heeft bemiddeld bij de FARC om de ontvoerden vrij te laten. Daar waren immers warme contacten? Tenslotte had Bolivar het ook niet zonder `onze` Brion gered. Tja maar weer een persmomentje…Dat leidt het volk wat af van al die belastingzaken en de ISLA.

 2. Beste premier, u kan beter Curacao sterkte toewensen met zo een corrupte regering en ministers die enorme schulden hebben. Een duidelijk goed voorbeeld van goed bestuur.
  YWN

 3. volgens mij een nieuw reisje aan het plannen>>>> op ziekenbezoek bij chavez!!

 4. Schotte heeft ooit eens in Caracas naast Chavez gestaan en denkt nu Chavez hem serieus neemt. In werkelijkheid heeft Chavez geen idee wie Schotte is. Toen Schotte naast hem stond kreeg hij bijna een handtekening en een lolly van Chavez omdat Chavez dacht dat Schotte een schooljongetje was.

  Nee, de enige die Schotte serieus neemt is Stella van Rijn. En dat ook alleen omdat hij aan het eind van iedere maand een gigantisch salaris met daggeldvergoedingen naar haar overmaakt.