• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

Curaçao Nieuws - PolitieCURAÇAO – De politie heeft gisteren moeten uitrukken voor een gewelddadige overval bij een huis in Ser’i Fortuna. Drie mannen beukten een deur van het huis in en stalen een tas. De bewoner van het huis en een vriend raakte ernstig gewond tijdens de overval.

 
De bewoner van het huis verklaarde dat hij buiten zat met twee vrienden toen er een blauwe auto met vier mannen stopte voor het huis.  Drie van de inzittenden sprongen uit de auto en renden in de richting van de drie vrienden.

Diefstal
Twee van de slachtoffers renden hierop richting het huis en sprongen door een raam. Het andere slachtoffer verdween achter het huis. De overvallers beukten hierop de deur van het huis in en konden zo het huis binnenglippen. Nadat de verdachten een kamer hadden doorzocht, pakten ze een tas mee. In de tas zat een iPod, een iPad en een goed gevulde portemonnee.

Gewond
Het slachtoffer dat zich achter het huis  had verstopt sneed zijn been aan een stuk ijzer. Het andere slachtoffer dat het huis binnen rende brak zijn been op het moment dat hij het huis binnen klom. Hij bleef stug doorrennen na het voorval en brak zijn voet tevens op een andere plek.

Informatie
Een ambulance heeft de twee slachtoffers naar het ziekenhuis gebracht. Het onderzoek loopt nog. De politie verzoekt iedereen die denkt meer informatie hebben over deze overval om contact op te nemen via het telefoonnummer 8666-192 of door 911 te bellen.

2 reacties op “Gewelddadige overval in Ser’i Fortuna”

  1. Benieuwd hoe lang het CTB nog doorgaat met de campagne ‘dushi hende nos ta’.

    Of zou MFK het overnemen met de campagne ‘integridad nos tin’?

  2. Je mag er eigenlijk niet om lachen…