CURAÇAO – De politie heeft vandaag op Aruba twee verdachten van een overval doodgeschoten. Volgens verschillende media openden de verdachten het vuur toen ze een groep agenten zagen aankomen. De politie schoot daarop terug.

 
Bij het incident in het centrum van Oranjestad viel volgens politiewoordvoerder John Larmonie ‘een flink aantal schoten’. Het incident vond vandaag aan het begin van de middag plaats, tussen het winkelend publiek, waaronder een aantal toeristen. Verder raakte niemand gewond.

9 reacties op “Politie Aruba schiet twee verdachten dood”

 1. Goed dat ze gepakt/uitgeschakeld zijn maar dat iedereen nou met complimenten komt als de douane nu eens wat effectiever werd zouden er misschien niet zoveel wapens rondzwerven op de eilanden!

 2. goed zo, moet vaker gebeuren.
  weer minder tuig op straat………

 3. Die agenten hebben de samenleving heel wat belastingcenten bespaard en verdienen een bonus. En dat meen ik echt.

  Heel wat nachten gevang (a 400 florin per gevangene per dag) uitgespaard, om nog maar niet te spreken van de kosten van een gerechtelijke procedure.

 4. @R.J. klets niet uit je vette nek. Ben je vergeten dat de Curacaouse politie vorig jaar november 2011 ook door 6 zwaarbewapende mannen onder vuur werd genomen? Ze schoten 3 van die gasten neer om daarna allemaal in te rekenen. De mannen waaronder 2 Colombianen waren zwaar bewapend, onder anderen met een AK-47, ze waren ook van plan een grote overval te plegen. doe wat aan je geheugen jongen. Toen stond het hier in Versgeperst ook bol van lofbetuigingen aan het adres van de Curacaouse politie..

 5. Petje af voor de politie daar!!! Hier kunnen ze in andere landen nog wat van leren!!!

 6. A job WELL DONE kunnen we hier op curacao ook wat van leren.

 7. De Taxi chauffeurs die zullen zeker zeggen tegen de toeristen dat het geen Arubanen waren maar “Criminals From Curaçao”

 8. Als het blijkt dat het de juiste verdachten zijn….Pa Bien!!!!! Overigens schiet je niet zomaar op de politie, en een vuurwapen heb je niet bij je omdat je zweetvoeten hebt, kortom….. goed gewerkt!!

 9. Daadkrachtig en efficient optreden van de Arubaanse politie.