• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Hoewel de de Marsha di Despedida rustig en feestelijk verliep, hebben zich toch enkele vervelende incidenten voorgedaan. De politie werd geconfronteerd met meerdere gewonden door valpartijen, verschillende vechtpartijen en een man met een wapen op zak.

Rond 20.30 uur viel een vrouw van een trap af bij de Weg naar Welgelegen en raakte gewond. Ze is door met een ambulance naar de polikliniek gebracht. Slechts een paar minuten later viel een andere vrouw van een trap bij Mundu Nobo. Het Rode Kruis heeft haar naar de polikliniek gebracht. Rond 22.30 uur werd een dame onwel op het Brionplein: zij is ter plekke door het Rode Kruis behandeld.

Gewond
Op de Weg naar Welgelegen maakte rond 22.30 uur een bestuurder van een trekker een miscalculatie en reed met een wiel over de voet van een kind. Het slachtoffer wilde niet vervoerd worden met de ambulance. Een kwartiertje later viel een man van een pick-up af en verwondde zich aan zijn mond. Hij kwam er verder met de schrik vanaf. Rond 23.00 uur werd er een man onwel: hij hoefde niet te worden vervoerd naar het ziekenhuis. Meer dan een uur later, om 00.35 uur, botste een quad tegen een trailer. De dame die de quad bestuurde kreeg een flink klap tegen haar hoofd en is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Vechtpartij
De politie werd gisteravond tussen 22.00 en 00.00 uur beziggehouden met meerdere vechtpartijen. Zo ver mogelijk hebben de agenten bemiddeld bij de opstootjes die nog bezig waren toen zij arriveerden. Een 32-jarige man is aangehouden wegens overtreding van de Opium- en Vuurwapenwet. Tijdens een controle trof de politie een kleine hoeveelheid marihuana en een mes bij hem aan. Na het opnemen van zijn verklaring, was de man vrij om te gaan.

2 reacties op “Incidenten tijdens Afscheidsparade”

  1. En wij werden geconfronteerd met heel veel, hele stoere politieagenten die heel boos kijkend stonden te wachten tot het fout ging. De politie gedraagd zich tijdens carnaval als uitsmijters in een discotheek.

  2. Mooi geschreven het heet wel: “Marcha di despedida”redactie.