• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

curacao nieuws Vers KortjeCURAÇAO – De politie controleerde gisteren tijdens de Marsha di Despedida bestuurders van wagens in de parade op alcohol. Van de 72 gecontroleerde chauffeurs, bliezen er twee ‘A’, wat betekende dat zij alcohol hadden gedronken. Beide bestuurders hebben het stuur overgedragen aan iemand anders.

2 reacties op “Twee chauffeurs teveel gedronken”

 1. Goede zaak. Wat betreft de timing van de controle sluit ik me aan bij Ferd. Hadden ze beter op een hoofdweg wat automobilisten in een fuik kunnen laten rijden om daar wat controles op uit te voeren. Hadden ze gelijk de staatskas kunnen spekken.

  Verder @Ferd Jansen: Doe mij en de mede lezers eens een plezier en houd het onderwerp “politiek” eens weg bij berichten die niet politiek geladen zijn. Je onvrede over de regering komt in andere berichten al genoeg naar voren. Niet onder ieder nieuwsbericht hoeft een politieke discussie gevoerd te worden.

  Zou mooi zijn als VersGeperst dit ook een beetje modereert.

 2. Als de politie op alcohol gecontroleerd had enkele uren na de marcha, dan had ze tientallen chauffeurs kunnen aanhouden en vasstellen dat er 2 NIET teveel gedronken gehadden.

  Maar weet u waarom de politie de chauffeurs van de carnavalswagens wel controleert en de personenauto’s op straat niet? In de eerste zitten zeker geen politici, en de politie durft geen politici te verbaliseren. Want dan gebeurt er met de agenten hetzelfde als met de beambte op Hato die het waagde belastingontduiker Jamaloodin te controleren.