• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Een 46-jarige man is gistermiddag bij een toko in Kaya Ogete beroofd van drie gouden kettingen die hij om zijn nek droeg. Dat meldt de politie. Vier mannen kwamen in een blauwgrijze Daewoo, waarvan de nummerplaten bedekt waren met een t-shirt, aangereden en bedreigden de man met een vuurwapen.

De overvallers hebben de man ook klappen tegen zijn hoofd en rug gegeven. Hij zou op eigen gelegenheid naar de dokter gaan voor behandeling. Het overvalteam onderzoekt de zaak.

Tips

De politie roept iedereen die denkt informatie te hebben over deze overval, op dit door te geven aan de politie. Gebeld kan worden naar het overvalteam op 8666-192 of 24 uur per dag naar 911 of het anonieme nummer 108.

3 reacties op “Gewelddadige overval bij Kaya Ogete”

 1. @ L. Rooden
  Ach, ze reden in ieder geval in een Toyota Prius, dat is al een hele vooruitgang.

 2. UIT DE TELEGRAAF VAN VANDAAG:

  Hele vulploeg onder schot

  door André Spaansen

  RODEN, woensdag

  In het Drentse Roden is geschokt gereageerd op een brute overval op een vestiging van Albert Heijn, waarbij maandagavond medewerkers werden bedreigd en gekneveld. In korte tijd zijn zeven overvallen op supermarkten geweest in Drenthe en buurprovincie Groningen.

  Drie gemaskerde overvallers van vermoedelijk Antilliaanse afkomst drongen vlak na sluitingstijd het winkelpand aan het Julianaplein binnen. Het gemaskerde trio kwam schreeuwend en met messen en een pistool binnen via de achterdeur. Er waren geen klanten meer aanwezig, maar wel veelal jonge medewerkers van de vulploeg.

  De criminelen dreven vijftien medewerkers naar een magazijn en tapeten van een aantal van hen de voeten aan elkaar. Twee medewerkers moesten de kluis openen: „Een bedrijfsleider en iemand van de vulploeg kregen een pistool tegen het hoofd’’, huivert een bekende van de AH-medewerkers. „De kluis ging door de zenuwen maar moeilijk open.’’

  Stukgetrapt

  Zowel de inhoud van de kluis als van enige kassa’s is meegenomen. „Dit was doordacht, de mobieltjes werden zelfs op de grond gesmeten en stukgetrapt’’, aldus een boze dorpeling. „Ze wisten wanneer er veel geld was. Zaterdag was er geen geld opgehaald. De buit bedraagt duizenden euro’s, wordt gezegd.’’ De vluchtende overvallers vertrokken met een Toyota Prius.

  Bij het hoofdkantoor van Albert Heijn in Zaandam is direct hulpverlening opgeroepen. „We hebben mogelijkheden voor nazorg. We nemen naast die hulp ook de beveiliging serieus’’, aldus Dagna Hoogkamer van AH.

  De politie deed gistermiddag nogmaals buurtonderzoek. „De regionale recherche heeft zich erop gestort, want dit is ernstig’’, aldus Robert-Jan Valkema van de politie. Gisteravond waren er nog geen aanhoudingen.

 3. @Ferd, ik weet dat je aan het trollen bent voor comments, maar wou toch ingaan op de campagne van CTB. Ik zou juist denken dat dit jou steun zou hebben, omdat jij altijd maar doorhamerd op de fouten van onze mensen.

  Mijns inziens is de reklame juist een poging van het CTB om het idee van service verlening, trots zijn op je werk en het in het algemeen uitdragen van een positief beeld van Curacaoenaars breder te verspreiden.
  Te laten zien, dat het juist “fullfilling” is om “dushi hende” te zijn.. Ipv het vaak door jou geschetste stereo type kauwgum kauwend, ongeintreseerde, onvriendelijke manier van omgang.

  Babysteps Ferd, opvoeding, educatie.. dat is waar het begint. Er is slechts een vonk nodig om een vuur te doen branden.

  Als je beter Papiamentu kon, begreep je het verschil tussen zeggen “dushi hende nos ta” en de bedoeling achter “ta dushi pa ta dushi hende”.