• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De carnavalsparades van de laatste dagen hebben geen grote incidenten met zich meegebracht. De politie controleerde er flink op los en moest wel een aantal keer uitrukken voor ongeregeldheden. Zo was er een zesjarig meisje verdwaald en stonden auto’s verkeerd geparkeerd.

Vrijdagavond stuitte de politie op een 46-jarige man in een rolstoel die in het bezit was van drugs. De 46-jarige verborg 21 pakjes drugs en een grote hoeveelheid contant geld. Familie van de man probeerde de arrestatie te verhinderen, maar de politie heeft hem toch aangehouden. Dezelfde avond werd een 33-jarige Nederlandse man aangehouden, omdat hij de opdrachten van autoriteiten negeerde. Een zesjarig meisje raakte vrijdagavond haar ouders kwijt. Ze is uiteindelijk door de politie naar buren toegebracht om daar te wachten op haar ouders.

Weggesleept
Zondag raakte moest de politie uitrukken voor verschillende ongelukjes. Een Jeep botste een met een voertuig van VKC en een fietser raakte gewond doordat een bestuurder van een auto de deur opengooide. Drie auto’s werden verkeerd geparkeerd: twee zijn weggesleept en de andere auto werd weggehaald nadat de politie was gebeld.

Gewond
Later op de dag probeerde een groep mensen werknemers te verhinderen om dranghekken te plaatsen. Het werk is toen afgemaakt door de politie zelf. Een dame op de Rooseveltweg raakte om onbekende reden gewond en was hevig aan het bloeden. Ze kon behandeld worden door het Rode Kruis. Ook een man raakte gewond: hij was op een spijker gaan staan en kon ook worden geholpen door het Rode Kruis.

1 reactie op “Geen grote incidenten tijdens Karnaval”

 1. volgens mij was er anders een best ongeluk op de jan noorduijnweg ter hoogte botica….tegen half 6
  wij kregen een omleiding, en moesten langs de winkels rijden aangezien de weg was afgesloten
  busje/pick up eerst tegen lantaarn paal aangereden dus die was al krom, daarna gehele electra huisje omvergereden
  ambulance, brandweer en politie…deze man moest uit zijn wagen geknipt worden aangezien hij het motorblok zowat op schoot had liggen