• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Volgens de behandelend artsen van prins Johan Friso is er geen verandering in de situatie. Dat liet de Rijksvoorlichtingsdienst vanochtend weten. “Hij verkeert nog steeds niet buiten levensgevaar, maar heeft de nacht rustig en stabiel doorgebracht.

 
Wat de precieze medische toestand van de prins is, blijft onduidelijk. Maar een verklaring van de NRC dat Friso geen schedelbasisfractuur en geen andere zichtbare verwondingen aan zijn lichaam heeft, noemde een woordvoerder van het ziekenhuis “grotendeels incorrect”. De prins wordt op de intensive care-afdeling van het ziekenhuis in Innsbrück behandeld door een team specialisten.

Dank
Prins Willem-Alexander heeft vandaag zijn dank uitgesproken voor het medeleven van de mensen met de koninklijke familie na het ski-ongeluk van zijn broer. In de Oostenrijkse media wordt enige kritiek op Friso geuit omdat hij ondanks waarschuwingen buiten de piste is gaan skiën. Een woordvoerder van de skisport in Lech noemt het ongeval echter “een risico van de skisport”.

© ANP, alle rechten voorbehouden

1 reactie op “RVD: geen verandering in situatie prins”

  1. ik weet hoe het is om een ernstige zieke zoon te hebben, de tijd, de uren de dagen. of je een doodgewone ziel is bent, of de koningin, het is heel erg hard mensen. Van ganserharte wens ik
    de koningin of welk andere moeder, ouder veel en nogmaals veel sterkte toe.