CURAÇAO – De politie heeft gisterdagmiddag een 27-jarige inbreker gearresteerd die bezig was een huis aan de Kaya Sonrisa binnen te komen. Na een achtervolging en een waarschuwingsschot kon de politie de man in de kraag vatten.

 
Agenten kregen een melding binnen en namen een kijkje aan de Kaya Sonrisa. Zij troffen daar een man aan op het balkon van het huis. Toen hij de politie op het oog kreeg, nam hij de benen. De inbreker luisterde niet naar het bevel van de agenten om stil te staan en losten daarom een waarschuwingsschot. De man struikelde en kon vervolgens worden gearresteerd.

7 reacties op “Inbreker in de kraag gevat”

  1. Laats een filmpje gezien op internet hoe ze een Chineese dief straffen ,hij kreeg eerst een paar goeie klappen met een stok op rug en kont,toe hebben ze zijn handen op ze rug gebonden en hem vernederend een bekentenis laten afleggen,daarna hebben ze hem aan de politie overgeleverd.hie staan ze binnen een uur weer buiten de poort van de politie,ruimte gebrek???.

  2. ze hadden hem een pak slag moeten geven

  3. whahaha sukkel die je bent als je onder mijn naam schrijft schrijf het dan goed ik gebruik altijd hoofdletters als naam hoe dom kan je zijn !!

  4. @zorro, tja inbreken is een gevaarlijk vak! beter niet doen dus!

  5. John, heb je hierover nog iets positiefs te melden? Vast wel. Ik ook, want hij heeft geluk gehad, dat hij niet in z’n lies is geschoten en aan de gevolgen is overleden.

  6. Hopi Bon!

  7. Je zal maar net struikelen over de kogel van een waarschuwingsschot 🙂