• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Het parlement van Curaçao heeft gisteren tijdens de openbare vergadering een motie aangenomen over het nieuwe ziekenhuis dat gebouwd moet worden. Het parlement heeft bepaald dat het nieuwe ziekenhuis een punt van prioriteit wordt voor de vaste commissie.

Het parlement vindt een modern, goed uitgerust ziekenhuis erg belangrijk om zorg op een hoog niveau te kunnen realiseren. Volgens de motie is goede ziekenhuiszorg van vitaal belang voor de toerisme sector.

Vergadering
De vaste commissie Gezondheid, Milieu en Natuur zal tenminste één keer per maand vergaderen over het nieuwe ziekenhuis en alle andere onderwerpen die relevant zijn voor de sector. De notulen van de vergaderingen zullen naar het parlement gaan, zodat alle leden op de hoogte zijn van de voortgang.

10 reacties op “Nieuw ziekenhuis krijgt prioriteit”

 1. correctie: bij henzelf.

 2. volgens mij weet deze regering niet eens wat PRIORITEIT betekent

 3. Sinds wanneer krijgt het feit dat we een nieuw hospitaal nodig hebben prioriteit? Had de “minister” dat van aanvang moeten bewijzen. Oh, wacht! Niet alle sponsorcentjes voor de MFK zijn nog binnen. Nou, terwijl we nog (hoelang nog?) afwachten, zal de “kotsrijke” minister en consorten maar eerst prioriteiten moeten stellen bij haarzelf. Hoe men dat ook bekijkt, die zakjes moeten nog gevuld worden!

 4. @Edsel, je hebt vast gelijk, er zal wel heel veel te graaien zijn in zulke projecten!

 5. had al jaren een prioriteit moeten zijn
  nu pas zijn ze er achter gekomen
  jonge jonge wake up

 6. Ze hebben vast enorme haast vanwege het innen van alle steekpenningen en smeergelden bij de diverse aanbestedingen die gaan volgen!

  Zou mij verbazen als het echt om het belang van het volk en de toeristen ging.

 7. @ john. Ben jij dezelfde john, die hier zo maar wat neerkwakt en valse beschuldigingen uit en eenzijdig is? Je verwart ook nog het woord “negatief” met ” realistisch” en “de waarheid spreken” met “ophitsen”. Ga op taalles. Ik verzin niets, want dat heeft de SOAB echt gezegd. Nu mag jij weer of kom je dan weer met onzinnige ouwe koeien om jezelf op je borst te slaan of die van je dronken minister? Bah.

 8. en zorro, jij weer lekker negatief. laat die minister haar werk doen. wij zitten jaren te wachten
  op goede doktoren, schone ziekenhuis etc. etc
  jij bent echt een van de ophitsers, wat heb jij niet kunnen krijgen van curacao? wij gaan niet achter jou om curacao in een opstaand te jagen. iedereen heeft de kans gekregen om regeren.
  waarom heb jij niet getracht om wilders zijn pvv te stoppen, toen zij mevr. de jong-elhage, met
  haar hele delegatie voor CORUPTE BENDE (10-10-2010) had uitgeroepen? Brinkman in curacao
  de hele regering toen hetzelfde belediging. Waae was jij. Wij hebben hem wel de waarheid
  gezegd en mevr. de jong-elhage verdedigd, al waren wij niet eens van het feit dat door haar
  regering veel van onze mensen naar nederland zijn gegaan.
  STOP nogmaaals.
  .

 9. Als hij als ervaren skier niet luistert naar de waarschuwing voor ernstig lawinegevaar en zelfs buiten de pisters gaat skien, vraag je om moeilijkheden. Er is daar zo’n gigantische hoeveelheid sneeuw gevallen, dat het gevaar niet moeilijk in te schatten viel. De natuur houdt nu eenmaal geen rekening met royalties. Desalniettemin hoop ik, dat hij het overleeft.

 10. Dat zal een zware dobber worden, want de SOAB heeft weliswaar groen licht gegeven maar met belangrijke mitsen en maarren, waarover absoluut geen duidelijkheid bestaat.