• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De politie moest vannacht om 01.13 uur uitrukken vanwege een gewelddadige overval bij een restaurant aan de Weg naar Sta. Catharina. Een medewerkster van het restaurant stapte net in haar auto om naar huis te gaan, toen ze verrast werd door drie mannen met vuurwapens en een kapmes.

Het autoraam van het slachtoffer was dicht toen de mannen haar overvielen. De overvallers hakten in op het raam met het kapmes en eisten dat de vrouw haar tas gaf.

Verwondingen
Het lukte de overvallers uiteindelijk om de tas te pakken te krijgen. Het slachtoffer kreeg tijdens deze worsteling een kleine snee in haar vinger door het kapmes. Ook bezeerde ze haar hand aan het gebroken glas van het raam van de auto. Na de overval gingen de mannen ervandoor in een grijze auto. Het onderzoek loopt nog.

10 reacties op “Vrouw aangevallen met kapmes”

 1. waardeloos dat de verdachten van inbraak bij je thuis,die je ziet lopen,niet opgepakt worden…deze overvallers zullen gewoon doorgaan ,met het onveilig maken van het eiland…ga vooral zo door politie,en laat het eiland maar fijn afglijden,naar het nieuwe tahiti,,jipie

 2. Er is toch altijd een team van dominospelers?

 3. @Bart Jan De politie komt alleen als er een team gevormd kan worden, die tot de arrestatie overgaat. De politie van Curacao zijn een stelletje bangerikken. Als je ooit ‘s avonds inbrekers bij de buren of je zelf hebt dan moet je tegen de politie zeggen dat de inbrekers al weg zijn, want anders wachten ze nog een tijdje. Ze hebben geen zin in de confrontatie.

 4. Volgens mij maf de politiei niets doen.. hun grote baas Kade heeft hun dat verboden.. het kan niet zo zijn dat mensen die de regering steunen in de gevangenis komen..

 5. Jo, ik heb hetzelfde meegemaakt waarbij ik goede beelden had van de daders op mijn bewakingssysteem. Toen ik een week later de daders weer in de buurt zag en de politie belde om dat door te geven weigerden ze te komen.

  Het politiekorps van Curacao is een lachertje, het zou me niets verbazen als ze net zo corrupt zijn als de regering.

 6. Meta, ik kan het mij wel voorstellen (helaas) aantal jaar geleden na een avondje stappen thuis gekomen, waren er 2 jongens in mijn woning bezig de boel leeg te halen. Ik heb toe een possitief id gegeven aan de politie en wist ook waar die jongens altijd zaten. Helaas is hier nooit wat aangedaan….. Regelmatig zie ik die jongen nog steeds bij de snek staan en gaan de rillingen weer door mij heen! bah…..Het liefst zou ik als hij de staat over steekt flink gas willen geven, maar ja je mag niet voor eigen rechter spelen! Ik hoop dat dit meisje goeie hulp krijgt , want mensen praten er vrij gemakkelijk over, maar het vreet je op van binnen.

 7. Dushi hende nos ta.

 8. Curacao begint echt haiti te worden!

 9. Jo, ze is er lichamelijk wellicht goed vanaf gekomen, maar je kunt je niet voorstellen wat zo’n voorval verder met je doet. Ik werd wakker met een inbreker naast mijn bed. Hij heeft spullen gestolen, maar mij niets gedaan. Toch heb ik daar nog 10 jaar last van gehad. Hier moet inderdaad iets aan gedaan worden.

 10. Misschien moet de politie s’avond / s’nachts eens wat vaker langs de verschillende snek’s rijden in de omgevening van St Cahterina en Koraal Partier, weet zeker dat er daar een paar gasten zitten die nogal wat om hun geweten hebben! Maarja ze hebben het vast te druk met andere onzinnige dingen…….. Gelukkig is het meisje er nog reddelijk goed vanaf gekomen en krijgen ze dit tuig snel te pakken en dumpen ze die ergens van de klip af!!!!!