• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Sportievelingen kunnen zich inschrijven voor de negende editie van de Vierdaagse Curaçao. Het evenement wordt van 3 tot en met 6 mei gehouden en is in handen van de Stichting Tegen Kindermishandeling. Het doel van de Vierdaagse is om mensen bewuster te maken van een gezonde levensstijl.

Iedere ochtend om zeven uur start de tocht en deelnemers kunnen daarbij zelf bepalen of ze  5, 10, 15, 20 of 25 kilometer per dag willen wandelen. De organisatie verwacht dat veel mensen uit Nederland, de Verenigde Staten, Venezuela, Suriname, Aruba, Bonaire en andere Caribische landen zullen deelnemen.

Studentenroute
Om dit jaar meer scholieren, studenten en leerkrachten enthousiast te maken voor de Vierdaagse heeft de organisatie een speciale ‘Studentenroute ‘uitgezet. Jongeren kunnen punten verdienen met deze activiteit voor het vak lichamelijke oefening of gymnastiek.

Prijs voor actiefste school
De school die de meeste leerlingen afvaardigt naar de Vierdaagse of de school die zich het beste heeft gedragen tijdens de wandeltochten, krijgt een prijs uitgereikt door de organisatie. De school die wint, mag kiezen tussen een waterkoeler, airco of een computer. Ook een verfbeurt voor de school of het opknappen van de toiletten behoort tot de prijzen.

Inschrijving
Mensen die willen meedoen aan de Vierdaagse Curaçao 2012 kunnen mailen naar vierdaagse_curacao@yahoo.com of bellen naar 522-1235. Deelnamekosten zijn 25 gulden voor volwassen en vijf gulden voor scholieren. Leden van Special Olympics, Scouting en andere kinderinstellingen kunnen gratis meedoen.  Buitenlanders betalen 15 dollar/euro.

3 reacties op “Inschrijving Vierdaagse Curaçao gestart”

 1. Inderdaad is er van minister prof. dr. Jansen geen cent voor schoolonderhoud te verwachten, terwijl hij diverse ruines onder zijn beheer heeft. Onze regering heeft andere prioriteiten om geld aan uit te geven.

 2. “Verfbeurt of opknappen toiletten behoort tot de mogelijkheid”

  bestaat die onderhoudsclub voor schoolgebouwen ook al niet meer?
  Wat komt er na derde wereldland, vierde wereldland?
  Toiletten op scholen notabene, dat mag toch weel in orde zijn?????

 3. Zijn de routes al bekend?