CURAÇAO – Twee Colombiaanse priesters die vorig jaar waren doodgeschoten, blijken daar zelf de opdracht voor te hebben gegeven. Ze schakelden twee huurmoorde- naars in, omdat één van de geestelijken leed aan hiv, het virus dat aids kan veroorzaken. Mogelijk hadden de twee slachtoffers een relatie met elkaar.

Dat heeft het Colombiaanse Openbaar Ministerie vandaag bekendgemaakt. Enkele dagen voor de moord probeerden de twee priesters samen zelfmoord te plegen, maar dat mislukte. Daarop besloten ze twee moordenaars in te huren. Voor de moord betaalden ze 15 miljoen pesos (ongeveer 15.000 gulden).

© ANP, alle rechten voorbehouden

6 reacties op “Colombiaanse priesters lieten zich vermoorden”

  1. @ juul je kan zien dat je net zoveel diploma’s hebt gehaald als onze MP.dus geen één,als je goed leest kan je kiezen,wat bedoeld Zakcentje nou eigenlijk,zoekt de coalitie nou mensen om zijn tegenstanders te emileren of zijn ze er achter gekomen dat dit voor hun zelf de beste oplossing is in plaats van met een roeiboot zonder roeispanen de zee in gestuurd te worden.Wat zou jij kiezen?.

  2. hahaha juul en fatsoen 1 pot nat bij jou !!

  3. @ Juul. Didn’t you see little Pocketcent winking?

  4. Ben je dan ook als drager beschikbaar voor de buitencategorie zwaargewichten als Jasjes en Cooper?

  5. Hoe groot mijn hekel aan de lokale politici ook is, de reactie van Zakcentje is er weer een die Vers Geperst niet had mogen plaatsen wegens gebrek aan fatsoen.

  6. Eerdaags zoekt onze coalitie ook naar huurmoordenaars,ik bied mij aan en doe het voor niks.