• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Een 23-jarige militair heeft bekend op Curaçao cocaïne te hebben gekocht en gebruikt. Dat meldt de Koninklijke Marechaussee vandaag. Naar aanleiding van een binnengekomen tip stelde de marechaussee, onder leiding van justitie op Curaçao, een onderzoek in naar het drugsgebruik van de man.

Tijdens verschillende verhoren gaf de militair toe cocaïne te hebben gebruikt. Tegen de verdachte is een proces-verbaal opgemaakt. In november vorig jaar werd ook al een militair aangehouden op verdenking van drugsgebruik. Vorige week vrijdag werd een militair opgepakt die wordt verdacht van drugssmokkel.

3 reacties op “Militair bekent drugsgebruik”

 1. @ henkie. De straffen bij defensie op druggebruik zijn niet mis en dat zou je eigenlijk bekend moeten zijn. Minimaal ontslag staat zo iemand te wachten.

 2. Net zoals de maatschappij zijn drug gebruikers heeft , heeft defensie het ook. De mensen die bij defensie werken zijn namelijk een afspiegeling van de maatschappij.
  Persoonlijk vind ik dat de militair zwaar gestraft moet worden, anderzijds ach er zijn er zoveel die het doen waarom moet defensie dit vermelden het is geen goede beeldvorming van wat andere defensie medewerkers allemaal presteren . Mensen die voor de politiek allemaal gevaarlijke opdrachten uitvoeren. In oog kunnen staan met rampen, doden of gedood kunnen worden.
  Ik hoop dat de lezers niet zullen gaan denken zie wel defensie is allemaal onzin, maar zich ook bedenken dat er heel veel defensie medewerkers zijn die het niet doen .

 3. Het halve eiland is aan de coke. Logisch aangezien een grammetje goedkoper is dan 2 biertjes bij Mambo. En overal verkrijgbaar. Maar ja, dan moet je hier maar als toerist komen en niet als militair….