• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De Nationale Recherche heeft zes verdachten aangehouden die vermoedelijk betrokken zijn bij een internationale drugstransport, meldt het Openbaar Ministerie vandaag. De verdachten komen uit Curaçao, Venezuela, Rotterdam en Barendrecht. De 1200 kilo co- caïne kwam aan in de haven van Antwerpen.

De cocaïne heeft een waarde van 43,5 miljoen euro. De douane onderschepte de partij en verving deze door een andere lading. De cocaïne zat verborgen in 26 zakken tussen een lading wasmiddelen uit de Dominicaanse Republiek.

Uitlevering
De container had als bestemming Spijkenisse en werd vrijdag opgehaald. Een arrestatieteam greep het zestal vrijdagavond op de A16 ter hoogte van Capelle aan den IJssel. De politie in België hield al twee mannen uit Breda en Bergen op Zoom aan. De zes verdachten die in Nederland werden opgepakt, zijn vandaag voorgeleid aan de rechter-commissaris. De twee in België gesnapte verdachten worden op korte termijn uitgeleverd aan Nederland.

© ANP, alle rechten voorbehouden

4 reacties op “Recherche grijpt drugscriminelen”

 1. HAHHAHAHAHAHAHAHAH. dat is een goeie.
  Trouwens die Schotte kan maar beter een vliegtuig als huis nemen. Hij vliegt meer dan dat hij wat anders doet. Een leider zijn? Ho maar. Hij weet niet eens waar hij mee bezig is. Hij denkt dat handen schudden met bekende en invleodrijke mensen Curacao gaat redden?
  Nee we hebben echte leiders nodig en niet die onnozele types.
  Schotte volg een studie en maak je nuttig, al ben ik zeker dat niet eens een studie je kan helpen. Je hebt het altijd gehad van virendjes politiek. Iksnap nog steeds niet dat mensen hem niet door hebben. lege beloftes, lege hoofd, ongeschoold ga zo maar door.
  Niet heel MFK is incompetent maar de meeste wel. Hakim? wat doet die gozer daar? Hij kan niet eens de taal beheersen en maakt zich geen zorgen over de inwoners van Curacao.
  Een citaat van hem tegen de medewerkers van de DOK maatschappij: ‘MIJN KINDEREN GAAN TOCH NIET BIJ DE DOK WERKEN”..
  Is dit een voorbeeld figuur? NEE HET ZIJN PROFITEURS.

 2. Al die wasmiddelen hadden ze natuurlijk nodig om die 43.5 miljoen euro verdiend drugsgeld daarna wit te wassen 🙂

 3. Stemkantoor Dominicanen geïnstalleerd19-08-2011 11:17 | NIEUWS | Elisa KoekCURACAO – De ex-president van de Dominicaanse Republiek Hipolito Mejía heeft gisteren zijn campagnekantoor startklaar gemaakt in het partijkantoor van de MAN. De ex-president is weer in de running voor de verkiezingen van mei 2012. Premier Gerrit Schotte bracht gister een bezoekje aan Mejía.

  Dominicanen op Curaçao kunnen op het kantoor van Mejía terecht voor informatie en het uitbrengen van hun stem volgend jaar. Het bezoek aan Curaçao is onderdeel van een regionale trip waarbij Mejia eilanden bezoekt waar Dominicanen wonen. TJA!!!!????

  Stemrecht
  Dominicanen die in het buitenland wonen hebben stemrecht bij de verkiezingen in hun vaderland. Zo ook de ongeveer 2000 mensen met de Dominicaanse nationaliteit die op Curaçao wonen. Zij kunnen in mei meestemmen voor de verkiezingen in het land.
  …TJA!!!

 4. en weer val ik niet om van verbazing!!