• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De sector Arbeid van het ministerie van Sociale Ontwikkeling, Arbeid en Welzijn, is verhuisd van de Bellisimaweg 17 in Klein Kwartier naar de eerste etage van de Pietermaai Mall & Parking in Punda. Vanaf vandaag vinden alle diensten van de sector Arbeid plaats op de nieuwe locatie.

Het Centrum voor Werk, dat iedereen helpt die op zoek is naar werk, is ook vanuit het nieuwe adres operationeel.

Renovatie kantoor Cooper
Vanaf vorige week is begonnen met de tijdelijke verhuizing van het kantoor van minister Charles Cooper naar het gebouw van Ararrat Perceel C, het gebouw waar voorheen Personeelszaken van de Regering was gevestigd. Het gaat om een tijdelijke verhuizing, aangezien de renovatie werkzaamheden aan de Concordiastraat 24 binnenkort zullen beginnen. Op dit moment is het kantoor van de minister bereikbaar op telefoonnummer 465-1477.

5 reacties op “Sector Arbeid naar nieuwe locatie”

 1. komt mooi uit nu de mensen aan het werk zetten op de Isla
  niks geen smoesjes we kunnen geen lokale mensen voor de Isla krijgen , bestanden goed doorzoeken en aan de bak om zeker de 80% te halen we hebben deze mensen stuur ze aan het werk

 2. Cooper zal wel van Jasjes gehoord hebben, dat de size XXXXL in Amerika verkrijgbaar is.

 3. @ Serka di Bo. Ongemeubileerd wel te verstaan dus er moet ook nieuw meubilair komen en niet van Leen Bakker (Building Depot).

 4. En weer een brother die met een leuke deal politiek wordt terugbetaald……

 5. Tja en wat zijn de huurprijzen hiervan? 30.000 per maand?