CURAÇAO – De politie op Bonaire is gisteravond betrokken geraakt bij een ongeluk. De patrouille was met zwaailichten en sirene aan onderweg naar een aanrijding toen zij op de Kaminda La Union frontaal botste op een andere auto.
Bij deze frontale botsing waarbij in de andere auto een man, vrouw en kind zaten, zijn de vrouw en het kind direct door de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De man zat bekneld in de auto, is door de brandweer uit zijn benarde positie bevrijd en daarna met spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

Zwaar beschadigd
De inzittenden bevinden zich op dit moment voor onderzoek in het ziekenhuis.De politieagenten zijn met nekklachten ook naar het ziekenhuis vervoerd voor nader onderzoek en blijven mogelijk ter observatie.Beide auto’s, de Toyota Yaris en de patrouillewagen, Toyota Corola, zijn zwaar beschadigd.

Ezel
Een andere patrouille is naar de aanrijding in Trai Montana gegaan, waar een aanrijding tussen een personenauto en een ezel zou zijn plaatsgevonden. Bij aankomst bleek niemand gewond te zijn en de ezel onvindbaar. De verkeersafdeling doet onderzoek.

3 reacties op “Politiepatrouille betrokken bij aanrijding”

  1. Of zat die ezel misschien in die politiewagen? 🙂

  2. Ho ho ho, we praten hier wel over een ezel he!!!!!!!!!!!!!!

  3. Ik vraag me af waarom betreffende politiewagen met zwaailicht en sirene reed?
    Lijkt geen sprake van een spoedgeval.