• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De politiecentrale heeft vanochtend om 05.04 uur een patrouille gestuurd naar het Waaigatplein na een melding van mishandeling. Bij aankomst trof de politie een bewusteloze achttienjarige vrouw aan op de grond. Er kwam bloed uit haar neus.

 
Het slachtoffer is gelijk naar het ziekenhuis gebracht. Uit vooronderzoek blijkt dat de vrouw mishandeld was door haar vriend. De verdachte is na de mishandeling verdwenen. De politie is nog op zoek naar hem.

13 reacties op “Vrouw (18) mishandeld door vriend”

 1. Als ik de informatie uit de reacties samenvat heeft een aso een aso geslagen. NIet iets om bij stil te staan dus, of het moet zijn dat de gemeenschap voor de medische kosten opdraait want dit soort mensen zijn zelden verzekerd.

  Maar zelfs al zouden ze verzekerd zijn dan dragen de premiebetalers op voor de kosten van hun asociaal gedrag.

 2. Stupid people dit gebeurt niet alleen op curacao maar overal ter wereld als ik moet vergelijken wat hier in nederland tot onherkenbaar in mekaar geslagen wordt dan is curacao er niks bij

 3. Het slachtoffer is geslagen door de broer van haar ex-vriend.
  De broer zag dat het slachtoffer een leuke andere man had ontmoet die bewuste avond.
  Vervolgens ontstond er een discussie, wat monde in een scheldpartij, waarop de broer de dame een vuistslag gaf op haar neus.

  Duidelijk was dat beide partijen al genoeg alcohol hadden genuttigd die avond.

  Misschien ook nog even vermelden dat het niet ging om een yiu di Korsou en ook niet om een makamba….

 4. @Ferd, zoalng vrouwen maar voor dit soort typjes blijven gaan zal dit niet ophouden. Net als dat meisje dat was verdwenen 2 weken geleden en gezellig was bij een jongen met een strafblad.

 5. Dit is een pijnlijke confrontatie voor deze nog jonge vrouw met de onzichtbare zijde van de man, zijnde haar vriend. Ik hoop ex-vriend. Agressie herken je helemaal niet. Het stond niet op zijn voorhoofd geschreven. En soort zoekt soort vind ik een niet gepaste opmerking. Meer respect voor de vrouw die mishandeld is geweest. Het is 2012, stop agressie, ook in woord en geschrift.

 6. Please en terecht, aub wees wat selectiever

 7. Stoere mannen met een bepaalde status zijn zo onbetrouwbaar als de nacht.

 8. Guess who, jouw opmerking getuigt van weinig beschaving (al acht ik de kans groot dat hij wel waar is). Hoe dom haar partnerkeuze ook geweest is, haar ‘vriend’ blijft volledig verantwoordelijk.

  Het is hetzelfde als mijn auto parkeren bij Mambo Beach, met geopende ramen. Heel dom, maar de dief heeft eruit te blijven en blijft volledig verantwoordelijk, al lagen mijn poremonne en laptop op het dak.

  Of gaan we kortgerokte dames ook nog schuldig verklaren aan verkrachtig?

 9. Zij zal geen haar beter zijn dan haar vriend. Soort zoekt soort.

 10. Ik heb het slachtoffer in kwestie gezien vannacht en ze was er vreselijk aan toe. Ongelofelijk dat er mannen rondlopen die tot dit soort dingen in staat zijn. Zou graag met de beste man de kooi in willen.

 11. Vrouwen op Curacao willen tegenwoordig een stoere man met een mooie auto en een bepaalde status. Als ze dat hebben maakt t ze niet uit wat voor persoonlijkheid je hebt, of je nou vreemd gaat of niet etc. Keur dit niet goed, maar ben het met Juul Vincent eens.. wees eens wat selectiever..

 12. Ja maar juist de criminele vriendjes zijn zo spannend..

 13. Ik heb al vaker hier gezegd dat vrouwen eens wat selectiever moeten zijn in hun parnerkeuze. Er mag dan wel een vrouwenoverschot op het eiland zijn, dat betekent nog niet dat een vrouw de eerste de beste tumbafestivalbezoeker als vriend moet nemen.

  Wees wat selectiever, en denk eraan: liever alleen op het eiland dan met een Bon Futuro aspirant.