CURAÇAO – De politie heeft vannacht om 03.20 uur een patrouille naar een appartementencomplex gestuurd. Hier had eerder een gewelddadige overval plaatsgevonden. Bij aankomst trof de politie een ouder echtpaar aan dat was toegetakeld door overvallers.

Het ging om een 60-jarige man met zijn 59-jarige vrouw. Uit voorlopig onderzoek bleek dat het stel aan het slapen was toen ze werden verrast door gemaskerde mannen met vuurwapens. De vrouw verklaarde aan de politie dat ze wakker werd door geschreeuw.

Overval
Op dat moment zag de vrouw dat een van de gemaskerde overvallers haar man aan het slaan was met een pistool. Toen de man probeerde op te staan hield de overvaller hem tegen en eiste geld. Hier op vertrokken ze naar de badkamer, waar de man zijn portemonnee pakte terwijl de overvaller hem bij zijn keel vasthield. Op dat moment zag de man zijn kans en beet de overvaller in zijn vinger waardoor deze grip verloor.

Gewond
Hierna beet de overvaller de man in zijn rug en sloeg met een vuist in zijn gezicht. De twee overvallers gingen er uiteindelijk vandoor met twee telefoons, een horloge en een iPod. Ook hebben ze een ring meegenomen die de vrouw om haar vinger had. Een ambulance heeft het mannelijke slachtoffer naar het ziekenhuis gebracht met blauwe ogen en wonden in zijn kin en hoofd. Ook had hij verschillende tanden verloren. De vrouw is ter plekke behandeld door het ambulancepersoneel.

Informatie
Onderzoek loopt nog. De politie verzoekt iedereen die denkt verdere informatie hebben over dit misdrijf om contact op te nemen. Iedereen kan bellen naar het telefoonnummer 8666-192, het anonieme nummer 108 of 911.

14 reacties op “Gewelddadige overval op ouder echtpaar”

 1. Het was toch niet op Seru Koraal? wie weet meer?

 2. Wat een uitschot zeg,wordt tyd voor een DNA-bank op curacao,alle misdadigers verplicht dna laten afstaan,en oproep aan bevolking om vrywillig dna te laten afstaan,dat zou een hoop misdaad schelen in de toekomst,,,dna-bank te duur voor curacao??stuur alles op naar nederland,en laat het daar analyseren,en in dna-bank plaatsen,,,wordt wakker,je kan niet eens meer rustig slapen op curacao,,deze mensen werden bruut wakker,doordat laag gespuis,,oppakken en lion-fishen laten vangen met de blote hand,,eiland schoon ,en zee schoon

 3. nee zorro dat zal jij wel doen als nsber zijnde !!

 4. Koraal Partier

 5. Waar blijft roeptoeter Wiels.

 6. Ik ben inderdaad ook benieuwd waar dit zich heeft afgespeeld… Een essentieel onderdeel van het verhaal, zeker als je om tips vraagt.

 7. @ Serka di Bo. Hert zit er niet in, dat Domboklad zichzelf gaat aangeven.

 8. Wat moeten we met deze schoften? Opsluiten? Publiekelijk pak slag geven? of jaren alleen op klein Curacao zonder eten of drinken?

 9. @bombklad, als jou buurjongen die de hele dag niets doet nu ineens rondrijdt op een dure motor.. kan je de politie bellen

 10. @ Domboklad. Maar daar houdt dan ook verder elk vergelijk op en kan het vergelijk verder met jou.

 11. Als we even weten WAAR het was.. dan weten we ook of we in de buurt waren…

 12. Dit is uitschot van de laagste plank, gewoon geen woorden voor!

 13. dat kan tog ook niet juul ze waren gemaskerd ala zorro !!!

 14. Waarschijnlijk loved de Papiamentu ochtendbladen nu geen 1,000 florin uit voor een foto van de dader.