• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Een Nederlandse militair is gisteren aangehouden op verdenking van cocaïnesmokkel. Dat heeft de Koninklijke Marechaussee laten weten. De militair, een 21-jarige Curaçaoënaar, zou 450 gram cocaïne met pakketpost naar Nederland hebben gestuurd. De verdachte wordt vastgehouden.

In november vorig jaar werd ook een militair aangehouden. Het ging hierbij niet om drugssmokkel maar om het gebruik ervan. De Koninklijke Marechaussee kwam de twintigjarige man op het spoor door een tip. De marechaussee liet toen weten meerdere aanhoudingen niet uit te sluiten.

18 reacties op “Militair gepakt voor drugssmokkel”

 1. look before you go and talk about the antilleans think about the columbians and the dutch men themself and i think its funny when a non dutch athoraty does it and its published and when a dutch men does it it stays hidden!!

 2. DOMboklad@ is weer op zijn lange teentjes getrapt,hij kan echt de waarheid niet onder ogen zien,onder welke steen “” in de speeltuin van Wiels Jasjes,Shotte,Cooper,Monky,Cijntje,Jansen,Rozeboom,Wilsoe,Dos Santos en van der Dijs”” schuild deze hagedis eigenlijk ?

 3. han je bakt er weer niks van dream on dream on !!

 4. Marieke, jij en je mede eilandbewoners moeten jullie schamen. Zoals ik me schaam voor jullie toen ik vanavond enkele toeristen van Bandabou naar Willemstad moest brengen die zich enkele malen bijna doodschrokken toen ze door asociale Antillianen bijna van de weg naar Westpunt gedrukt werden.

  Iedere dag weer bedenk ik mij hoe prachtig dit eiland zou zijn zonder lokalen.

 5. @marieke, het gaat hier duidelijk over een Curaçaose militair en jij haalt er naar ik aanneem, witte Nederlandse pedofielen bij, en bedoel je daarmee te zeggen dat Curaçao niet zijn portie zwarte pedofielen heeft ? En nu jij toch deze richting op wilt gaan, whatabout die 9 op de 10 Curaçaoese kinderen die hun vader niet kennen en zonder moeder zouden er ook geen vaders zijn of gaat deze redenering boven je pet or whatever je op je hoofd hebt en dan die sugar daddy’s van de week, een 16 jarig meisje met nu al twee kinderen HIV besmet (wie zou haar besmet hebben ?). Need I say more ?
  Voordat je naar anderen gaat wijzen, zorg dat je eigen kura limpi is.

 6. Ferd Jansen, woon jij op curacao? Wat heb jij met de familie Thode? Hou jij zo veel van deze
  familie dat jij ze bij elke drugsovertreding hun naam erbij moet lappen?
  Probeer de curacaonaars niet te vergiftigen, ik doe het ook niet met alle hollanders, om allemaal voor kindverskrachters en ontvoerders te noemen. Het is waar wat rita opmerkt, begin
  naar je eigen hollanders te kijken, de nederlandse kranten staan er vol van..
  En zoek eerst ook goed uit hoe vader en zoon heten.

 7. Sandra, de dader was, zoals door Versgeperst duidelijk vermeld, een Antilliaan. Ook Amerigo Thode is een Antilliaan.

  De laatste is de zoon van een MFK politicus, dus haar heb je weinig van te verwachten. Denk aan alle vreemde valuta overboekingen van Schotte naar Colombia, en die waren niet voor de betaling van cd’s van Shakira en Juanes.
  Echter deze dader was lid van de Antilliaanse militie en dat maakt het extra triest, want die militie wordt geacht haar leden normen en waarden bij te brengen.

 8. @sandra, er staat duidelijk Curacaoenaar in het stukje!

 9. ik dacht dat alleen antilianen drugs smokkeld, oooooooooooooooo dus nederlanders ook.

 10. een bus met blanke toeristenkomt bij een grensovergang de douane stap de bus in zegt ZO ZONSVERDUISTERING GEHAD CHAUFFEUR !!

 11. @Marieke, let jij maar op de pedos die actief zijn op Curacao en de sugar daddyes! een veel groter probleem! terwijl jij je kop steekt in het zand!

 12. het smokkelen en gebruiken van verdovende middelen is een extra zware misdrijf bij defensie. dit heeft te maken met het vertrouwen in bepaalde situaties waarbij je er op aan moet kunnen dat je je collega kan vertrouwen in extreme dingen.

  jammer dat erbij staat dat het een YDK is Nederlander was genoeg geweest. Gelukkig dat hij hier is gepakt , zodat hij hier voor de Militaire rechtbank mag komen en hier zijn straf uit mag zitten op het eiland.Dit is voor hem en zijn familieleden net zo fijn.

 13. @ marieke. Je hoeft alleen de kop van dit artikel te lezen om te weten waarover het gaat en er geen andere personen of landen bij te halen zoals zo vaak gebeurt.

 14. @ rita. Wat denk je van het verdriet van de ouders van de militair? Ferd maakt hier een grapje, een cruel joke, waarmee de Nederlander vooral de Amsterdammer en ook de Engelsman wel weg mee weet. Dit soort grappen worden zeker niet door elke Nederlander geapprecieerd en worden de schouders opgehaald. Het behoort nu eenmaal tot de diversiteit van de moppen in Nederland en is het onzin om die van het forum te verwijderen. Een cruel joke als voorbeeld: een bus met zwarte toeristen komt bij een grensovergang. De douane stapt de bus in en zegt: fikkie gehad, chauffeur? Vooral betreft dit soort grappen Joden en de grootste Amsterdamse moppentapper was Max Tailleur, zelf een Jood. Trek je er niets van aan en probeer te nuanceren.

 15. Rita, wat is er mis met de reactie van Ferd? De zoon van Amerigo Thode is een volwassen vent die bewust een keuze heeft gemaakt voor drugs. Je kunt je wel afvragen of hun ouders niet tekort zijn geschoten in de opvoeding van hem, want met mijn opvoeding zou dit nooit gebeurd zijn. Daarnaast dient een politcus wat zijn vader is een voorbeeldfunctie te hebben. Dat hij lid is van de MFK (omgeven met een lucht van fraudes en corruptie) spreekt dan niet in zijn voordeel.

  En Marieke, bij fouten op dit eiland meteen naar fouten in Nederland wijzen is typisch Curacaos. Zeker, er is heel veel fout in Nederland en de Erik Staal die jij noemt heeft zich schandelijk gedragen (en wordt daarom terecht vervolgd) maar dat neemt niets weg van de drugsproblematiek hier.

 16. Ferd, de naam van die grote dief is ERIK STAAL, ga daar aanwerken. VAN WONINGBOUWBEDRIJF VESTA.
  Ferd Jansen, kijk ook meteen naar de boefjes en pedofielen, die op Bonaire zitten, dit hebben wij vanuit NEDERLAND gehoord, dat zij nu naar dit klein eiland vertrekken.

 17. Waarom laat deze site zulke uitlatingen van ferd jansen toe. Wat een vieze vuile reactie. Ferd Jansen reageer even over die grote dief van een directeur van woningbouw Vesta, die mensen om 2 maanden huurachterstand het huis uitzet en hij die grote man van Vesta, gaat met 3 miljioen naar Bonaire.Wat vindt jij Ferd Jansen daarvan.Gaat hij Bonaire kopen?
  Ik ben geen familie van de familie Thode, maar ik ben een moeder, die gelukkig deze pijnlijke
  dingen niet heb meegemaakt. Wees een mens, die jongen heeft een egoistische daad gedaan,denk je dat de ouders niet genoeg verdrtiet hebben?

 18. Waarschijnlijk verzonden naar de zoon van Amerigo Thode.