CURAÇAO – Dienst Openbare Werken (DOW) heeft gistermiddag ingestemd met het verzoek van chauffeurs van kleine bussen om een stuk berm bij de Arubastraat te asfalteren. Op deze manier kunnen de bussen toch bezoekers van de carnavalsoptochten vervoeren.

 
Zonder de optie om busjes te laten parkeren aan de Arubastraat, dat vlak voor de Ergilio Hato rotonde ligt, zouden bezoekers helemaal naar Coney Island moeten lopen om de bus te pakken. Dit weekend starten de nodige werkzaamheden aan de weg.  

Vergadering
Deze oplossing kwam nadat Giovanni Atalita, medewerker van minister Charles Cooper (Vervoer), samen met de sectordirecteur Caroline Gonzales-Manuel en Henny Reinilia van de DOW had vergaderd. Bij de vergadering was ook een delegatie van busvakbond Sindicato Transporte Uni (STU), geleid door Giovanni de Caster, aanwezig.

3 reacties op “Kleine bussen mogen parkeren bij Arubastraat”

  1. Kijk, eindelijk worden dergelijke zaken eens op hoog niveau geregeld: door de minister himeself en een sector directeur maar liefst!
    Of hebben deze mensen niks te doen?

  2. Fantastisch!!!!!!!!!!!
    En daar waar asfalt nodig is komt het nooit.
    Als er echt evolutie plaatsvind dan worden hier de eerste mensen zonder benen geboren…….

  3. Je blijft lachen met deze regering. Ze sluiten de Emancipatieboulevard iedere zondag af om het volk te laten lopen, maar asfalteren wel voor een nieuwe bushalte opdat het volk 50 meter minder ver hoeft te lopen.