• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De Internationale Emigratiebeurs in Nederland vindt dit weekend plaats in de Expohallen te Houten. Het Korps Politie Caribisch Nederland wil in samenwerking met Fundashon Ban Boneiry Bèk nieuwe collega’s gaan werven.

 
Het oog wordt gericht op ervaren collega’s en vooral agenten die afkomstig zijn van Caribisch Nederland. De twee functies die met name worden aangeboden zijn: recherche en allround politiemedewerker.

Tekort
Bij de politiekorpsen van Curaçao, Sint Maarten en Aruba is er een tekort aan personeel. Om deze reden heeft het Korps Politie Caribisch Nederland ervoor gekozen om de werving van nieuwe collega’s te verleggen naar Nederland. De medewerkers van de stichting zullen in een stand informatie verstrekken over de vacatures en studie en stage mogelijkheden op Bonaire

Beurs
De Internationale Emigratie begint zaterdag en zondag om 10.00 uur en eindigt om 17.00. Kaartjes aan de kassa kosten vijftien euro. Wie kaartjes via de website van de beurs koopt, ontvangt vijf euro korting.

6 reacties op “Politie Bonaire zoekt collega’s in Nederland”

 1. Ik bied 1,000 gulden voor een foto van Wouter Z.!

 2. Hoezo moeilijk collega’s in Nederland te vinden. Volgens mij hebben wij ongeveer 50.000 van die nutteloze papzakken bij onze politie. Vraag mij in alle redelijkheid af of ze op de Caribische eilanden wel wat zullen hebben aan die halfbakken psychologische babbelboxen van ons.

 3. Des te meer Nederlandse inmenging in Bonaire des te beter het voor het eiland zal zijn.
  Goed om te zien hoe er orde op zaken wordt gebracht op de BES eilanden!

 4. Opzicht is het wel een goed idee. Maar het probleem blijft dat er teveel papiament op de Bonaire gesproken wordt. Men moet wel de oficiele taal spreken om eenheid te vormen.

 5. wil je in aanmerking komen om bij de politie op Bonaire te komen dan moet je vooral lui en corrupt zijn. Boven de 120 kg is een pre. Erger dan hier op Bonaire bestaat bijna niet.
  Ongelofelijk. Tijd dat de bezem door het korp politie caribvisch nederland gaat.

 6. Het zal moeilijk worden in Nederland collega’s van gelijk gewicht te vinden.

  In Nederland is het met 120 kilo voor je gedaan bij de politie, in Bonaire kun je met een dergelijk gewicht nog 30 jaar papierwerk doen onder de airco.